Lectură de 2 minute

28 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide două noi magazine în Sibiu și Piatra Neamț și creează peste 200 de locuri de muncă

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Kaufland România inaugurează două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu, și creează peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. Odată cu aceste deschideri retailerul ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Ambele magazine nou deschise promovează sustenabilitatea și pun la dispoziția clienților infrastructuri ecologice de reciclare. Kaufland Sibiu și Kaufland Piatra Neamț au un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul din Sibiu este cel de-al patrulea din oraș și este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37. Unitatea dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților. Pe perioada stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit.

Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service. În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Kaufland deschide și al doilea magazin din Piatra Neamț situat pe Strada Bistriței, nr. 2B și are o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Programul de lucru din această perioadă va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 20:00. Locația este prevăzută cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți. Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar. Locația oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide două noi magazine în Sibiu și Piatra Neamț și creează peste 200 de locuri de muncă