Lectură de 2 minute

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide al șaselea magazin din Timișoara și creează 90 de noi locuri de muncă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland inaugurează joi, 25 noiembrie, la Timișoara hipermarketul cu numărul 147 al rețelei naționale, investiție prin care creează peste 90 de noi locuri de muncă. Noul magazin se află pe strada Calea Martirilor 1989, nr. 98 și este al șaselea din oraș. Acesta are o suprafață totală construită de peste 5.500 de metri pătrați, dintre care peste 3.100 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Hipermarketul are disponibile 229 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri pentru persoanele cu dizabilități și șaptedestinate părinților și pune la dispoziție două stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete.

Program de funcționare

Pe durata stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 7:00 la 21:00.

Magazinul dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 22 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill, unde pot găsi o varietate largă de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu nouă case de marcat standard și alte șase case express de tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces la o zonă extinsă de Food Court, ce include o cofetărie, un restaurant de tip fast-food și unul de sushi. Tot aici, aceștia pot găsi și o farmacie, un plafar, dar și un bancomat și un automat de plăți.

Infrastructuri ecologice ale Kaufland:

La intrarea în noul magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broaște țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Citeste si:
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise

Tot în parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide al șaselea magazin din Timișoara și creează 90 de noi locuri de muncă