Lectură de 5 minute

16 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide al patrulea magazin din Constanța, cu spațiu verde și peste o mie de copaci și arbuști

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland își continuă expansiunea și ajunge la al 145-lea hipermarket din rețea, la Constanța. Noul magazin este al patrulea din oraș și va genera peste 100 de noi locuri de muncă. Spațiul este situat pe Bd. Tomis nr. 437 și are o suprafață totală de peste 5100 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați sunt alocați spațiului de vânzare.

Noul magazin din Constanța este al patrulea deschis de Kaufland din țară care dispune de un nou concept de spațiu verde implementat de companie în România. Astfel, va avea o suprafață de 3.400 mp de spațiu verde la sol, 4.500 mp de acoperiș verde, respectiv 850 de metri pătrați de fațade verzi. În total, s-au plantat la sol 140 copaci și peste 1.000 de arbuști, pe o suprafață totală de 2.000 mp.

Acesta este un concept nou de spațiu verde implementat inițial în trei magazine din Capitală - Kaufland Străulești, Kaufland Sisești si Kaufland Voluntari, care va genera un consum redus de apă prin folosirea unor specii de plante cu rezistență sporită la secetă. În timp, aceste spații verzi se transformă în minigrădini urbane, anunță retailerul.

Program Kaufland

Magazinul se deschide joi, 16 septembrie, urmând ca programul de lucru din timpul săptămânii să înceapă de la 7:30 și până la 22:00 de luni până sâmbătă, respectiv de la 8:00 și până la 20:00, duminică.

Clienții sunt așteptați în săptămâna deschiderii cu un program special, ce va avea loc în parcarea magazinului și va include o școală mobilă de alimentație sănătoasă și proiecția unui film de animație.

Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, va staționa în perioada 16 – 17 septembrie, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente. Accesul este gratuit și se face în intervalul orar 10:00 – 18:00, în grupuri de maximum cinci persoane, în baza programărilor prealabile.

Pe 18 septembrie, clienții sunt așteptați la proiecția filmului Singuri Acasă 2 (The Secret Life of Pets 2), ce va avea loc în parcarea magazinului, de la ora 19:30. Proiecția este realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. În plus, consumatorii pot beneficia, tot în parcarea magazinului și de un cort de produse non alimentare la prețuri reduse.

Parcare Kaufland

Citeste si:
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta

Noul magazin Kaufland din Constanța are o parcare amplă, cu 227 locuri, din care 80 locuri au copertine de umbrire, opt sunt alocate persoanelor cu dizabilități, respectiv șase pentru părinți, dar și rasteluri pentru biciclete. Hipermarketul este dotat inclusiv cu două stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Clienții vor găsi în noul Kaufland 10 case de marcat standard și două case de marcat destinate persoanelor cu dizabilități, un raion cu pește proaspăt, raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată - cu o lungime de 18,95 metri, pentru a acomoda o varietate de produse proaspete - brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții pot beneficia de mai multe sortimente de mici, cabanoși, cartofi prăjiți, ceafă de porc, pui la rotisor, pulpe de pui, thuringer, crispy și nuggets de pui.

În galeria comercială, consumatorii au acces la un restaurant cu mâncare gătită, o cofetărie și o farmacie. În plus, aceștia vor găsi în magazin articole regionale, specifice zonei și vor putea participa la campania Animaterra 4, Copacul Vieții.

Infrastructurile de reciclare Kaufland

Cel de-al patrulea magazin Kaufland din Constanța integrează mai multe infrastructuri de reciclare pentru clienți printre care un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), în schimbul cărora clienții primesc cupoane de reducere și o infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței este instalată la intrarea în magazin.

Clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la biroul de informații din magazin.

În plus, Kaufland pune la dispoziție și un container pentru colectarea măștilor de unică folosință pentru a fi eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, numite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 145 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide al patrulea magazin din Constanța, cu spațiu verde și peste o mie de copaci și arbuști