Lectură de 3 minute

23 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide al cincilea magazin din Iași, unde a angajat 100 de persoane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland îÈ™i continuă expansiunea È™i inaugurează miercuri, 23 februarie, un nou magazin la IaÈ™i, unde angajează 100 de persoane. Acesta este al cincilea din oraÈ™ È™i hipermarketul cu numărul 151 al reÈ›elei, la nivel naÈ›ional.

Situat pe strada Aurel Vlaicu nr. 54A din IaÈ™i, noul magazin este construit pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp, dintre care peste 3.000 mp sunt alocaÈ›i spaÈ›iului de vânzare. Magazinul are aproximativ aproape 4.000 de mp de spaÈ›ii verzi, pe care s-au plantat peste 70 de arbori È™i 150 de arbuÈ™ti.

Parcarea are 307 locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilități È™i 8 pentru părinÈ›i. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu staÈ›ie de încărcare pentru maÈ™inile electrice È™i rastele pentru biciclete.

Program Kaufland Iași

Magazinul va funcÈ›iona între orele 6:30 È™i 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică între orele 8:00 È™i 20:00.

ClienÈ›ii vor găsi în noul Kaufland 10 case de marcat standard È™i 6 case express, de tip self-service, pentru plata rapidă a cumpărăturilor. Magazinul este dotat cu o vitrină extinsă cu servire asistată, de 21 de metri, precum È™i raioane de peÈ™te proaspăt, legume-fructe, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare È™i drogherie.

În galeria comercială, clienÈ›ii au acces la o zonă de Food Court, cu un restaurant cu preparate tradiÈ›ionale, fast-food È™i cofetărie, precum È™i o farmacie, un magazin de accesorii GSM, o casă de schimb valutar È™i un oficiu de asigurări. Magazinul are È™i punct Grill în exterior.

Reciclare pet-uri și măști chirurgicale, la Kaufland

Noul hipermarket dispune de o serie de infrastructuri ecologice, în interior È™i în parcare:

  • La intrarea în magazin, în spaÈ›iul special amenajat sub forma unei broscuÈ›e È›estoase, clienÈ›ii pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie È™i vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecÈ›ionate, conform campaniei lunare. ClienÈ›ii pot depune sticle goale din plastic de È™ampon, balsam, gel de duÈ™, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar È™i recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenÈ›i de haine sau de vase, soluÈ›ii de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de InformaÈ›ii din magazin.

    Citeste si:
    O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO
    O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO

  • În parcare È™i la intrarea în magazin, clienÈ›ii pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatele de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă È™i doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienÈ›ii care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

  • În parcare, clienÈ›ii au la dispoziÈ›ie o staÈ›ie e-charge, dotată cu două locuri pentru încărcarea rapidă a maÈ™inilor electrice.

  • Magazinul integrează È™i un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu È™i valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, iniÈ›iat de organizaÈ›ia neguvernamentală „OraÈ™ul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor fi putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 È™i măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecÈ›ionate acasă sau alte articole de protecÈ›ie, deÈ™euri periculoase (ascuÈ›ite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deÈ™euri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea de 151 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Kaufland deschide al cincilea magazin din IaÈ™i, unde a angajat 100 de persoane