Lectură de 4 minute

16 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland ajunge la 150 de magazine prin deschiderea unui nou hipermarket în Brașov

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland marchează pragul de 150 de hipermarketuri în România cu deschiderea noului magazin din Brașov joi, 17 februarie, situat în cartierul Tractorul din Brașov, pe str. 13 Decembrie 90E. Acesta este al treilea hipermarket din oraș, unde lucrează 100 de persoane. 

Magazinul ocupă o suprafață construită de peste 13.000 mp, dispuși pe cele două etaje, dintre care 3.700 mp sunt alocați spațiului de vânzare. Parcarea este acoperită și are o capacitate de 302 locuri pentru mașini, dintre care 10 locuri pentru familii și 11 pentru persoane cu dizabilități. Cei care conduc mașini electrice au la dispoziție două locuri de parcare cu acces la stațiile de încărcare.

Program Kaufland Brașov

Programul de lucru este de la 7:30 la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 21:00.

Magazinul este dotat cu 16 case de marcat, dintre care 6 case express (self check-out).

Retail jobs

Hipermarketul dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată, cu o lungime de 22 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul are și un punct Grill. Galeria comercială din cadrul acestuia le oferă clienților acces la farmacie, produse naturiste, o casă de schimb valutar, precum și la zona de Food Court, cu pizza, mâncare gătită și produse proaspete de patiserie și cofetărie.

„150 de magazine înseamnă pentru noi șansa de a fi mai aproape de clienții noștri, de a susține producătorii și partenerii români și, desigur, de a fi un sprijin pentru economia locală. Anul acesta, la fel ca în 2021, ne-am propus un ritm alert de expansiune, pe care îl susținem cu toate resursele necesare. Rămânem același partener de încredere, ne asumăm să rămânem un actor implicat, care contribuie concret la crearea de locuri de muncă, creșterea calității vieții și o dezvoltare durabilă a comunității locale”, spune Valer Hancaș, director comunicare & corporate affairs, Kaufland România.

Reciclare la Kaufland

În linie cu angajamentul Kaufland România față de mediu, noul hipermarket dispune de următoarele infrastructuri ecologice:

Citeste si:
Românii nu renunță la borduri, în ciuda inflației: creștere de 5% în domeniu, față de anul trecut
Românii nu renunță la borduri, în ciuda inflației: creștere de 5% în domeniu, față de anul trecut
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

  • În parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

  • Tot în parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

  • Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecționate acasă sau alte articole de protecție, deșeuri periculoase (ascuțite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deșeuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 150 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland ajunge la 150 de magazine prin deschiderea unui nou hipermarket în Brașov