Lectură de un minut

17 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland acceptă la plată cardurile sociale de la trei emitenți

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Kaufland anunță că în magazinele din rețeaua sa se pot folosi tichetele sociale emise în cadrul programului „Sprijin pentru România” de către Sodexo, Up România și  Edenred, ultimul emitent acceptat recent de retailer. 

 

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland. Astfel, clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată.

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Retail jobs

Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 155 de magazine în România.

Citeste si:
Kaufland inaugurează un nou magazin în Capitală
Kaufland inaugurează un nou magazin în Capitală
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland acceptă la plată cardurile sociale de la trei emitenți