Lectură de 2 minute

05 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Kärcher lansează mopul robotizat RCF 3 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kärcher își extinde portofoliul de produse autonome de curățenie cu un mop robotizat pentru podele dure, care poate efectua în mod independent ștergerea umedă în timp ce adună simultan murdăria ușoară și uscată. RCF 3 poate fi controlat prin intermediul aplicației Kärcher Home Robots și este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli dure, cum ar fi: gresie, piatră, parchet laminat, plută, linoleum și PVC.  

 

Sursa foto: Karcher

Mopul robotizat inteligent folosește tehnologia cu role din microfibre FC, deja prezentă în mopurile electrice Kärcher, precum și un sistem cu două rezervoare cu indicatori de nivel de umplere. Rola este umezită în permanență cu apă curată, în timp ce apa uzată și murdăria colectată sunt îndepărtate de pe rolă cu ajutorul unei margini de curățare și stocate în cel de-al doilea rezervor. Acest principiu presupune că rola din microfibră se curăță constant singură, garantând performanțe optime de curățare chiar și pe suprafețe mai mari.

Măsurători topografice de precizie datorită senzorilor integrați

RCF 3 utilizează sistemul de navigație cu laser LiDAR pentru a scana cu precizie interioarele și a crea hărți detaliate. Poate traversa cu ușurință praguri de până la 15 mm. În plus, senzorii de cădere asigură în mod fiabil că robotul se oprește și se întoarce înainte de a ajunge la trepte sau scări. De asemenea, poate identifica covoarele și le evită în timpul curățării, pentru a preveni udarea acestora.

Acolo unde operarerea intuitivă întâlnește mentenanța

Robotul de curățare poate fi pornit apăsând butoanele “Start/Pauză” și “Acasă” de pe dispozitiv sau din aplicația Kärcher Home Robots. Afișajul LED indică starea actuală de funcționare.

RCF 3 se întoarce singur la stația de încărcare furnizată atunci când are nevoie de încărcare. Un rezervor gol de apă curată sau unul plin de apă murdară declanșează un semnal auditiv și vizual, determinând robotul să se oprească și să emită o notificare către aplicație.

Odată ce procesul de curățare este complet, rezervoarele detașabile pentru apă murdară și apă curată asigură un contact minim cu murdăria și o curățare igienică. Rola poate fi ușor îndepărtată și curățată în mașina de spălat, la 60 °C.

La Kärcher, o echipă de 15.330 de oameni, din 80 de țări, lucrează împreună pentru a face din lume un loc mai curat. Kärcher oferă soluții extinse de curățare și îngrijire, generând o cifră de afaceri de 3,16 miliarde de euro în 2022.

Citeste si:
Karcher va deschide încă o fabrică în România
Karcher va deschide încă o fabrică în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kärcher lansează mopul robotizat RCF 3