Lectură de 2 minute

12 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Kärcher lansează două noi modele de mopuri electrice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kärcher, companie specializată în tehnologia de curățare lansează noile mopuri electrice fără fir FC 2-4 și FC 4-4, care conferă o funcționare neîntreruptă pentru o durată mai mare de timp datorită bateriilor interschimbabile și promit o curățare cu 20% mai eficientă a podelelor, față de mopurile clasice.  

 

Sursa foto: Kärcher

FC 2-4 este potrivit pentru orice tip de suprafață, curățând în profunzime atât murdăria uscată, cât și cea umedă, datorită rolei care este umezită automat cu apă din rezervorul de apă curată. FC 4-4 are o durată de viață mai mare a bateriei și este recomandat pentru încăperi mai mari, curățând suprafețe de până la 90 de metri pătrați dintr-o singură încărcare.

Totodată, sistemul cu două moduri de curățare permite reglarea rotației rolelor precum și a cantității de apă utilizată.

Curățenie neîntreruptă datorită bateriilor interschimbabile 4 V

Caracteristica specială a noilor modele, FC 2-4 și FC 4-4, o reprezintă capacitatea de a realiza o curățare neîntreruptă pentru o durată mai lungă de timp (20 de minute, respectiv 30 de minute), datorită bateriilor interschimbabile 4 V, incluse în pachet, alături de încărcător.

Acestea pot fi schimbate rapid, cu o singură mișcare și sunt compatibile cu toate dispozitivele Kärcher Battery Power de 4 V. În plus, datorită celulelor Li-Ion, oferă aparatelor o durată mai lungă de viață, dar și putere mai mare.

Design autoportant și pornire / oprire automată

Design-ul ergonomic este un alt beneficiu cu care vin cele mai noi produse din gama de mopuri electrice Kärcher. Modelul FC 2-4 impresionează prin designul autoportant, greutatea redusă de numai 2,2 kilograme și pornirea / oprirea automată. FC 4-4 stă în poziție verticală și ocupă un spațiu redus de depozitare datorită mânerului său detașabil.

Pe lângă tehnologia de care beneficiază, noile modele funcționează cu o cantitate redusă de apă, fiind dotate cu două rezervoare separate (unul pentru apa curată, celălalt pentru apa murdară). Astfel, acestea economisesc apa într-un procent de până la 90%, ajutând consumatorul să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Kärcher furnizează o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania de familie are 14.400 de angajați în 80 de țări și 130 de reprezentanțe. Peste 50.000 de centre de service din toate țările asigură aprovizionarea continuă și completă a clienților din întreaga lume. În 2021, Kärcher a realizat cele mai mari vânzări din istoria sa, 3,092 miliarde de euro. Kärcher este prezent în România din 2008, are 111 angajaţi, 8 reprezentanțe Kärcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Citeste si:
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kärcher lansează două noi modele de mopuri electrice