Lectură de 2 minute

30 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Kalapod și Novomatic își extind depozitele în cadrul Eli Park 1, din zona Buftea-Chitila

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul e-commerce de pantofi, Kalapod și Novomatic, una dintre companiile de tehnologie în domeniul jocurilor de noroc, s-au alăturat de curând comunității Eli Park 1 din zona Buftea-Chitila, unde au închiriat peste 7.000 mp de depozite clasă A pentru a-și extinde capacitatea de depozitare în proximitatea Bucureștiului, potrivit unui comunicat de presă.

”Presiunea din ce în ce mai mare asupra timpilor de livrare din marile parcuri logistice determină jucătorii să caute noi zone de interes ce le oferă acces rapid către orașe. Localizarea Eli Park 1 la doar cinci minute de intrarea în București, precum și calitatea depozitelor dezvoltate la standarde de clasă A au fost criterii cheie în alegerea ofertei noastre de către Kalapod și NOVOMATIC România,” explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Eli Park 1 este primul proiect al Element Industrial livrat în zona Buftea-Chitila, cu o suprafață de 50.000 mp. Acest parc logistic găzduiește deja mai multe companii precum Arctic, Decor Floor, Dentotal, Mobilier 1 sau Euro Games Techonology.

Zona Buftea-Chitila se consolidează ca noul hub logistic din proximitatea Capitalei, aflat între două puncte intens tranzitate, respectiv ieșirea spre Pitești (autostrada A1) și ieșirea spre Ploiești (autostrada A3). Totodată, zona va fi conectată cu noua șosea A0, centura modernă a Capitalei. În această zonă, Element Industrial mai are în dezvoltare un nou proiect, Eli Park 3, cu o suprafață totală de 72.000 mp, având în lucru prima fază de 18.500 mp, ce va fi livrată până la finalul acestui an.

Compania este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața spațiilor logistice, dezvoltând o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress. Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kalapod și Novomatic își extind depozitele în cadrul Eli Park 1, din zona Buftea-Chitila