Lectură de 4 minute

14 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Jysk va reamenaja toate magazinele deschise înainte de 2018 și va deschide 15 magazine noi în următorul an

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, va deschide în următoarele 12 luni cel puțin 15 magazine noi. Retailerul și-a propus ca în următorii ani să reamenajeze toate magazinele inaugurate cu mai mult de trei ani în urmă, astfel încât acestea să fie modernizate și aduse la conceptul de design actual, Store 3.0.

 

Conceptul Store 3.0 a fost introdus în primăvara anului 2018. Începând de atunci, toate magazinele noi sunt amenajate după noul concept de design, mai modern. Din cele peste 3000 de magazine JYSK din lume, 1000 sunt deja amenajate conform noului concept, urmând ca celelalte să fie modernizate în următorii ani. În România, din cele 106 magazine actuale, 50 sunt încă amenajate după conceptul vechi și urmează să fie modernizate.

Atunci când cumpără produse pentru casă, clienții caută mai întâi inspirație și sfaturi, apoi vor să testeze produsele și materialele, să verifice cum se simt atunci când stau pe o saltea sau pe o canapea. Bineînțeles, se pot inspira online și pot căuta sfaturi. Dar dacă vor să vadă produsele într-un spațiu care recrează o locuință, să ceară sfaturi personalizate și să testeze produsele, atunci vin în magazinul fizic.

Vânzările online au crescut în perioada pandemiei, dar am observat că multor clienți le-a lipsit magazinul fizic. De aceea, ne-am propus ca în următorii ani, pe lângă magazinele noi pe care le vom deschide, să investim considerabil și în reamenajarea magazinelor care nu urmează noul concept”, spune Alex Bratu, country manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Pipera Plaza, primul magazin modernizat

Primul magazin care a trecut prin procesul de modernizare este JYSK Pipera Plaza, inaugurat în anul 2016 în Șoseaua București Nord nr. 14, Voluntari. În ultima lună, magazinul a fost reamenajat și adus la standardele moderne ale conceptului Store 3.0, iar pe data de 16 septembrie, începând cu ora 10.00, va avea loc evenimentul de redeschidere.

Pentru a sărbători redeschiderea, JYSK a pregătit o săptămână de oferte speciale, valabile doar în JYSK Pipera Plaza din Șoseaua București Nord nr. 14. Astfel, în perioada 16 – 22 septembrie 2021, clienții care vor vizita magazinul se vor putea bucura nu doar de noul design modern, care scoate mult mai bine în evidență produsele, ci și de reduceri de până la 75% la o selecție amplă de produse, printre care plăpumi, perne, saltele, mobilier de interior, lenjerii de pat, cearceafuri și obiecte decorative.

Redeschiderile magazinelor modernizate vor continua în paralel cu expansiunea. JYSK are în plan cel puțin 15 magazine noi în următoarele 12 luni și caută în continuare spații de retail potrivite pentru conceptul retailerului scandinav.

“Căutăm în permanență spații pentru magazinele noastre, în orice oraș din România. Conceptul nostru de magazin presupune spații de minim 1400 mp, pe un singur nivel, de preferat la parter, cu acces facil pentru camioanele de 40 de tone. Ne dorim să ajungem în cât mai multe orașe noi și să fim în proximitatea cât mai multor clienți”, spune Hristu Geoge, development manager JYSK România.

Citeste si:
Jysk vrea să deschidă cel puțin 15 magazine noi în 2023
Jysk vrea să deschidă cel puțin 15 magazine noi în 2023

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu operațiuni în peste 50 de țări și un număr total de peste 26.5000 de angajați și epste 3.000 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară.

Compania s-a extins dincolo de granițele țării cinci ani mai târziu odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 106 magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk va reamenaja toate magazinele deschise înainte de 2018 și va deschide 15 magazine noi în următorul an