Lectură de un minut

29 Aug 2023 - Știri și Noutăți

JYSK va deschide cel de-al 136-lea magazin în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în complexul rezidențial Cosmopolis, lângă București, joi, 31 august. JYSK Cosmopolis este cel de-al 136-lea magazin din România al lanțului de retail și este amplasat în Cosmopolis Plaza, strada Europa nr. 9 bis, Ștefăneștii de Jos. 

Sursa foto: JYSK

Deschiderea noului magazin JYSK din Cosmopolis Plaza va fi sărbătorită printr-un eveniment special pe 31 august, începând cu ora 10:00. Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile timp de o săptămână.

Cu o suprafață totală de 1640 mp, JYSK Cosmopolis este amenajat conform celui mai nou concept de magazin al retailerului, Store 3.0, cu podele din lemn și iluminare de tip LED, cu un design care pune în evidență mai bine produsele și facilitează experiența de cumpărături a clienților.
Programul de funcționare a magazinului JYSK Cosmopolis este de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Noua colecție de mobilier de interior

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 31 august și 6 septembrie, doar în magazinul JYSK din Cosmopolis Plaza. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, iar reducerile ajung până la 75%.

Clienții vor găsi în magazin, la prețuri mai mici, o gamă variată de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, textile pentru casă și decorațiuni. În oferta de deschidere sunt incluse și produse nou intrate în sortimentul retailerului, care și-a actualizat la finalul verii gama de saltele, mobilier de
interior, lenjerii de pat și textile pentru casă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK va deschide cel de-al 136-lea magazin în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate