Lectură de un minut

19 Dec 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania: toti angajatii vor avea liber in ziua de Ajun

Abonează-te pe  

Toti angajatii JYSK Romania vor avea liber in ziua de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Craciunului, pentru a se putea pregati pentru Craciun si pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Compania scandinava doreste sa ii rasplateasca astfel pe cei peste 800 de angajati din Romania pentru efortul depus de-a lungul anului cu o zi libera pe 24 decembrie, cand toate cele 81 de magazine din tara vor fi inchise.

“Intr-o zi in care toate centrele comerciale sunt deschise si retailerii mari isi doresc sa beneficieze de febra cumparaturilor de ultim moment, noi am decis ca angajatii nostri conteaza mai mult decat cifrele. Este important ca angajatii nostri sa aiba un echilibru intre viata profesionala si cea personala si credem ca Ajunul Craciunului este un moment pe care cu totii isi doresc sa il petreaca alaturi de cei dragi, nu la serviciu. In special in Retail, perioada de inaintea Craciunului este una foarte ocupata si solicitanta. Credem ca toti colegii nostri merita, dupa aceasta perioada aglomerata, o zi in plus in care sa se relaxeze, sa stea cu cei dragi, sa faca pregatirile pentru Craciun, sa cumpere cadouri, pentru a se bucura cum se cuvine de Sarbatorile de iarna”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Programul magazinelor JYSK in perioada Craciunului va fi urmatorul:
  • luni, 23 decembrie – program normal de functionare
  • marti, 24 decembrie – inchis
  • miercuri, 25 decembrie – inchis
  • joi, 26 decembrie – magazinele se deschid la ora 12.00

Clientii care doresc sa viziteze magazinele JYSK si sa cumpere produse pentru casa sau cadouri o pot face pana luni, 23 decembrie, inclusiv. Activitatea magazinelor JYSK va reincepe joi, pe 26 decembrie, de la ora 12.00.
Programul fiecarui magazin poate fi vazut aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania: toti angajatii vor avea liber in ziua de Ajun