Lectură de 2 minute

03 Mai 2017 - Știri și Noutăți

JYSK Romania redeschide magazinul din Baia Mare intr-o alta locatie

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK Romania redeschide magazinul JYSK Baia Mare intr-un nou spatiu. Noua locatie este in acelasi centru comercial in care a functionat si inainte, Centrul Comercial Auchan din Bulevardul Bucuresti nr. 144.

In ziua redeschiderii, pe 4 mai, incepand cu ora 08.00, clientii sunt invitati la un eveniment special, cu multe surprize si oferte, eveniment in cadrul caruia vor putea vizita noul spatiu al magazinului.

Gama completa de oferte poate fi consultata online pe JYSK.ro. Catalogul cu promotii cu ocazia inaugurarii este disponibil aici.

jysk baia mare

Alina Tecucianu, District Manager a declarat: „In urma cu trei luni am inchis temporar magazinul din Baia Mare, pentru a-l muta intr-un nou spatiu, aflat chiar vizavi de cel in care functiona inainte. In perioada in care a fost inchis am lucrat la amenajarea noului spatiu. Spre deosebire de cel vechi, care se intindea pe un singur etaj, noul magazin este extins pe doua etaje, cu spatiul destinat vanzarii aflat la parter si spatiile conexe la etaj. Tavanul nu mai este la fel de inalt ca in vechiul magazin, ceea ce face ca magazinul sa fie mai prietenos si mai cald. Ne bucuram ca redeschidem atat de curand, pentru ca multi clienti ne scriau spunandu-ne ca doresc produsele noastre si ca asteapta cu nerabdare deschiderea. Iata ca acum, chiar la inceperea noului sezon estival, cand in sortimentul nostru a intrat gama de mobilier de gradina si noua gama de decoratiuni, locuitorii din Baia Mare pot veni din nou in magazin pentru a achizitiona tot ce au nevoie pentru casa si gradina loc.”

Locuitorii din Baia Mare sunt asteptati cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea buna si energizanta si un croissant, cu muzica, baloane, cadouri pentru cei mai matinali cumparatori si oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumparatori care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

“Suntem bucurosi ca revenim la activitatea de inainte si ca ii putem din nou primi pe clienti in magazin. Ii asteptam sa redescopere noul spatiu al magazinului, care cu siguranta le va placea, pentru ca este mai primitor si mai prietenos”, a completat directorul de magazin Baia Mare, Ildiko Bada.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare este prezent pe piata din Romania din 2007. Acesta comercializeaza articole pentru casa si gradina. In prezent are 42 magazine in judetele Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara.

Citeste si:
Jysk vrea să deschidă cel puțin 15 magazine noi în 2023
Jysk vrea să deschidă cel puțin 15 magazine noi în 2023

Sursa foto: JYSK.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania redeschide magazinul din Baia Mare intr-o alta locatie