Lectură de 2 minute

24 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul JYSK redeschide unitatile din Suceava si Arad, cu promotii de Black Friday

Abonează-te pe  

 

Locuitorii din Arad si din Suceva au un dublu motiv de bucurie in weekendul de Black Friday. Retailerul danez pentru mobila si decoratiuni, JYSK Romania, redeschide locatiile din aceste judete si a pregatit surprize si promotii generoase clientilor.

 

 

jysk romania magazin

Noile locatii sunt reamenajate dupa un concept danez modern, unde se pune accent pe produse de sleeping. Spatiile noilor unitati sunt adaptate la un format cu un interior mai luminos si mai coerent, fiecare zona avand instructiuni care faciliteaza cumparaturile. Magazinele sunt situate la adresele:

- JYSK Arad: calea Radnei, nr. 298

- JYSK Suceava: str. Humorului, nr. 86, comuna Scheia

Alexandru Bratu, Country Manager JYSK Romania a declarat: „Locuitorii de aici (n.r. Arad, Suceava) ne cunosc si ne trec pragul de multi ani. De aceea, ne-am dorit sa le dam un dublu motiv de bucurie in aceasta perioada, inaintea Sarbatorilor de Iarna. Primul motiv este reprezentat de ofertele de Black Friday, perioada in care clientii vor gasi la noi cele mai bune preturi de pe parcursul anului. Iar cel de-al doilea este redeschiderea magazinului dupa noul concept danez, o redeschidere pe care o sarbatorim printr-un eveniment special, cu muzica, baloane, surprize, cadouri pentru cei mai matinali cumparatori si oferte speciale de redeschidere. Am reamenajat magazinul, iar noul spatiu arata acum mai modern, este mai luminos si mai bine impartit pe categorii de produse, astfel incat cei care ne trec pragul pot gasi mai usor ceea ce ii intereseaza si au o experienta de cumparaturi mai placuta. Noul concept de amenajare este axat pe zona de Sleeping si pune mai bine in valoare produsele pentru care suntem recunoscuti: saltele, plapumi, perne, lenjerii de pat si alte produse destinate unui somn sanatos! ”.

Cu ocazia redeschiderii magazinelor JYSK din Arad si Suceava, in saptamana 24 – 30 noiembrie sunt pregatite promotii care ajung pana la 75% reducere pentru mai mult de 1000 de articole. In plus, pe site-ul oficial al retailerului sunt doua concursuri in desfasurare. Trebuie doar sa spui prietenilor care este produsul preferat din catalog (vezi promotiile din Arad sau promotiile din Suceava) si poti castiga prin tragere la sorti:

- un set de dining in valoare de 1475 de lei; concurs pentru locuitorii din Suceava aici

Citeste si:
Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele
Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele

- un set de dining in valoare de 1475 de lei; concurs pentru locuitorii din Arad aici

Concursurile se incheie miercuri, pe 30 noiembrie, la ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pe 05 decembrie pe paginile de desfasurare a concursurilor.

Grupul JYSK opereaza in 41 de tari, avand 2200 de magazine, multe in destinatii europene. Primul magazin a fost deschis in 1979 in Danemarca, iar peste cinci ani compania ajungea dincolo de granitele tarii. In septembrie 2016 grupul a sarbatorit 9 ani de activitate in Romania. Reteaua numara in prezent 35 de magazine in tara (Bucuresti, Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara).

Sursa foto: facebook JYSK Romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul JYSK redeschide unitatile din Suceava si Arad, cu promotii de Black Friday