Lectură de 2 minute

06 Dec 2018 - Știri și Noutăți

JYSK Romania mai deschide un magazin in Bucuresti

Abonează-te pe  

JYSK Romania inaugureaza cel de-al 65-lea magazin JYSK din tara in Capitala, JYSK Frigocom, in Bucur Retail Park situat in bulevardul Timisoara, nr. 56. Deschiderea magazinului va avea loc pe 6 decembrie, in cadrul unui eveniment special care incepe la ora 08:00.  

JYSK Frigocom este cel de-al optulea magazin pe care retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni interioare il deschide in Bucuresti.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: “Ne dorim de mult timp sa inauguram un nou magazin in Bucuresti si ne bucuram ca, incepand din 6 decembrie, vom fi prezenti intr-o noua zona a Capitalei. Credem ca este foarte important sa fim aproape de clienti, sa fim accesibili atat ca preturi, cat si ca localizare, iar acum locuitorii din zona vor ajunge mult mai usor la noi. Cei care ne cunosc magazinele vor descoperi la JYSK Frigocom si un concept de amenajare, Store 3.0, cu un design mai atractiv si mai inspirational. In saptamana deschiderii am pregatit si oferte speciale care vor fi valabile doar in noul magazin JYSK. Ii asteptam pe clienti la deschidere sa descopere noul design al magazinului si sa profite de ofertele foarte bune”.

Cu o suprafata totala de 1350 de mp, JYSK Frigocom este primul magazin JYSK din Bucuresti care este amenajat dupa noul concept, Store 3.0. In cadrul acestui concept clientii se pot inspira mai usor pentru casele lor, deoarece in magazin sunt recreate amenajari si colturi de camere care pun mai bine in evidenta produsele.
Un rol important in crearea unei ambiante mai primitoare si mai calde in noul concept il au noul sistem de iluminat, podelele din lemn si noul design al rafturilor.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea.
Reteaua numara in prezent 64 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Medgidia, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania mai deschide un magazin in Bucuresti