Lectură de un minut

24 Mai 2018 - Știri și Noutăți

JYSK Romania deschide un magazin in Curtea de Arges

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK inaugureaza astazi, 24 mai, cel de-al 58-lea magazin din tara in Curtea de Arges. Noua unitate dispune de o suprafata totala de 1000 metri patrati si este situata pe strada Albesti, nr. 30F.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a completat: “Suntem in plin proces de expansiune, iar un pas important in acest proces este inaugurarea noului magazin JYSK din Curtea de Arges. Este cel de-al 6-lea magazin pe care il deschidem in acest an. Vom avea o vara plina, deoarece avem in plan mai multe deschideri in orase in care nu suntem inca prezenti, dar si in orase in care avem deja magazine. Pentru locuitorii din Curtea de Arges am pregatit un eveniment special in ziua deschiderii, pentru ca fiecare deschidere este un moment care merita sarbatorit. Pe 24 mai clientii care vin in magazinul JYSK Curtea de Arges vor fi intampinati de o atmosfera vesela, vom avea DJ, baloane, cadouri pentru cei mai matinali clienti, un mic dejun energizant si multe, multe oferte. Speram ca locuitorii din Curtea de Arges vor fi incantati sa ne cunoasca si sa descopere gama noastra de produse scandinave pentru casa si gradina”.

La evenimentul de deschidere, clientii sunt asteptati cu un mic-dejun, o atmosfera vesela si cadouri. Primii 150 de clienti care vor face achizitii de 50 de lei, vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Grupul JYSK are operatiuni in 50 de tari si mai mult de 2500 de magazine deschise. La vanzare sunt disponibile produse pentru casa si gradina, decoratiuni si mobilier, corpuri de iluminat si altele.

In Romania, retailerul este prezent din 2007. Odata cu deschiderea locatiei din Curtea de Arges, retailerul ajunge la 58 de unitati.

jysk romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania deschide un magazin in Curtea de Arges