Lectură de 2 minute

31 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Se va deschide al 46-lea magazin JYSK din tara

Abonează-te pe  

Retailerul de mobila, decoratiuni si textile pentru casa si gradina, JYSK Romania va inaugura cea de-a 46-a locatie din tara in Ploiesti, la finalul acestei saptamani.

Noul magazin va avea o suprafata totala de 1400 de metri patrati si este situat pe sos. Nordului, nr. 10 din Ploiesti.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „A durat mai mult pana am ajuns in Ploiesti, dar acum am gasit un spatiu potrivit, cu amplasare foarte buna, aproape de centrul orasului, ceea ce inseamna ca ploiestenilor le va fi usor sa ne viziteze indiferent de zona in care locuiesc. Deschiderea magazinului JYSK Ploiesti coincide cu intrarea in sortimentul JYSK a noii game de mobilier de interior, care include produse cu design scandinav, apreciate de tineri si potrivite pentru a crea spatii moderne, aerisite si luminoase. Speram ca noua gama de mobilier de interior va fi pe gustul ploiestenilor. Ii asteptam cu produse in culori noi – alb, stejar, o gama variata de scaune si mese pentru bucatarie si sufragerie, comode, dulapuri, fotolii si canapele cu design scandinav, scaune de birou, inclusiv scaune de gaming pentru cei care petrec mult timp la birou si au nevoie de confort suplimentar”.

Deschiderea oficiala este programata pentru ora 08:00, iar clientii vor fi intampinati cu multe surprize. Pentru a marca Marea Deschidere JYSK din Ploiesti din 3 august, vizitatorii vor primi un mic-dejun pentru a avea spor la cumparaturi, dar si o petrecere cu muzica, baloane si cadouri. Primii 150 de clienti care vor face cumparaturi de minim 50 de lei vor prim gratis o perna din pene de rata.

Intreaga echipa a magazinului JYSK Ploiesti asteapta cu nerabdare inaugurarea magazinului. Ploiestenii vor gasi la noi o selectie variata de produse pentru casa – de la gama de saltele, perne, plapumi si lenjerii de pat, care reprezinta produsele noastre cele mai importante, pana la mobilier scandinav si decoratiuni pentru casa moderne, de calitate si cu preturi accesibile. In plus, echipa noastra de asistenti de vanzari este mereu gata sa le ofere clientilor sfaturi pentru alegerea produselor celor mai potrivite. Pentru a sarbatori inaugurarea magazinului, in saptamana deschiderii, intre 3 si 9 august, vom avea si oferte de pana la 75% la peste 1000 de produse, asadar ploiestenii au o multime de motive sa ne viziteze!”, a completat Daniel Mihai Stanciu, Director de magazin JYSK Ploiesti.

Mai multe informatii despre campanie si despre ofertele in desfasuare pot fi consultate aici, unde se desfasoara si un concurs.

Citeste si:
Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun
Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun

JYSK Romania este parte din grupul JYSK Nordic (in toamna va bifa 2500 de locatii la nivel global) si s-a remarcat ca unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni pentru casa. Retailerul danez comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina sub deviza "Sleeping and Living". In tara este prezent din 2007.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se va deschide al 46-lea magazin JYSK din tara