Lectură de 2 minute

15 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Cum a aratat inaugurarea noului magazin JYSK: peste 2500 de ieseni au fost prezenti

JYSK Romania a deschis astazi o noua locatie in Iasi. La inaugurarea noii unitati au fost prezenti peste 2500 de clienti.

Noua locatie JYSK Iasi este situata la adresa Bulevardul Chimiei,nr. 2 si a devenit cel de-al 35-lea magazin din Romania al retailerului. Acesta a fost inaugurat in cadrul unui eveniment special asteptat cu nerabdare de clienti.

Iesenii au fost matinali si, chiar inainte de ora 08:00, ora la care era anuntata deschiderea, au venit la magazin pentru a fi primii care testeaza produsele comercializate de brandul scandinav. In plus, au putut profita de ofertele speciale facute cu ocazia deschiderii.

Dupa taierea panglicii s-a dat startul sesiunii de cumparaturi. Clientii au fost intampinati cu un mic dejun energizant si au primit cate un croissant si o cafea. Apoi au fost invitati sa testeze produsele brandului, printre care saltele cu arcuri sau din spuma, perne cu umplutura naturala si perne cu memorie, pilote si plapumi, mobilier de gradina si mobilier de interior.

 

Citeste si:
JYSK, rezultate peste așteptări în pandemie: afaceri de 4,1 miliarde euro și planuri pentru 150 de magazine noi

Peste 2500 de localnici au facut cumparaturii in prima zi de la deschidere. Cele mai cautate categorii de produse au fost prosoapele, fetele de perna, pernele de gradina, pernele pentru sezut, lampile solare si scaunele de gradina.

 
 

JYSK are in desfasurare pe pagina www.jysk.ro/iasi un concurs. Cu ocazia inaugurarii noului magazin, clientii au fost invitati sa distribuie pe Facebook produsul preferat din catalogul cu promotii de deschidere. In topul celor mai distribuite produse au fost:

- pe primul loc: setul de terasa LARVIK

- pe locul al II lea: canapeaua extensibila HJELS

Citeste si:
JYSK își ia angajamentul de a folosi doar lemn sustenabil

- pe locul al III lea dulapul cu usi glisante GENTOFTE.

Clientii se pot inscrie la concurs pana pe 20 iulie. Tot ce trebuie sa faca este sa distribuie pe Facebook produsul preferat din catalogul cu ofertele de deschidere.

Astazi, primii 150 de cumparatori care au achizitionat produse de peste 50 de lei au primit cadou cate o perna din spuma cu memorie.

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile pana pe 20 iulie 2016.

Compania este recunoscuta pentru calitatea produselor destinate somnului, iar pernele sunt printre cele mai apreciate produse de catre clientii JYSK.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cum a aratat inaugurarea noului magazin JYSK: peste 2500 de ieseni au fost prezenti