Lectură de 2 minute

24 Apr 2017 - Știri și Noutăți

Un nou magazin JYSK se va deschide in Bals

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier si decoratiuni pentru casa si gradina, JYSK, va inaugura cel de-al 43-lea magazin din tara. Situat in judetul Olt, noul magazin are o suprafata de 1300 de metri patrati.

JYSK din Bals va fi inaugurat joi, 27 aprilie, incepand cu ora 08:00. Noua unitate este situata pe strada Nicolae Balcescu, la numarul 188.

jysk bals

Radu Tudor, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „JYSK Bals este cel de-al patrulea magazin nou pe care il deschidem in acest an, iar inaugurarea ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de expansiune, cel de a ajunge la 100 de magazine in Romania pana in anul 2020. In zona de sud a tarii avem magazine in Craiova si Alexandria, iar acum si locuitorii din Bals vor avea acces mai usor la produsele noastre pentru casa si gradina. Strategia JYSK este de a fi mereu aproape de clienti, de a fi accesibili atat fizic, cat si in ceea ce priveste preturile, de aceea credem cu tarie ca locuitorii din orasul Bals si din localitatile adiacente se vor bucura ca acum au o noua destinatie de cumparaturi.

In ziua inaugurarii, clientii care vor veni la deschidere vor fi intampinati cu un mic-dejun. Cafeaua si croissantul vor fi oferite cumparatorilor, iar distractia va fi garantata. In plus, promotiile vor fi multiple, iar primele 150 de persoane care fac achizitii de minim 50 de lei, vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Intreaga gama de produse JYSK poate fi consultata in magazinul online.

Vezi aici detalii despre concurs.

Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea magazinului JYSK Bals. Ne-am propus sa devina locul preferat de cumparaturi pentru casa si gradina pentru locuitorii din oras. Ii asteptam pe clienti cu o gama variata de produse, de la perne, plapumi si saltele, pana la mobilier de interior, mobilier de exterior si decoratiuni pentru casa. De asemenea, la JYSK Bals clientii vor gasi o echipa de asistenti de vanzari foarte bine instruita, gata sa ii ajute cu informatii si sfaturi despre cele mai potrivite produse, in functie de nevoile si asteptarile fiecarui client”, a completat Bogdan Nine, director de magazin JYSK Bals.

jysk baks

Citeste si:
Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun
Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare a intrat pe piata din Romania, din 2007. Acesta comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina, de la mobilier, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat. Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia si semnifica in limba daneza calitati precum simplitatea, onestitatea si constiinciozitatea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin JYSK se va deschide in Bals