Lectură de 2 minute

05 Mai 2021 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un magazin în Reghin și ajunge la 98 de unități în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK România inaugurează, pe 6 mai, un magazin în Reghin, a 98-a unitate pe care compania o      deschide în România. JYSK Reghin este amplasat pe strada Vânătorilor nr.26-28, Reghin, și are o suprafață totală de 1.400 mp.

“Pentru a sărbători deschiderea celui de-al 98-lea magazin JYSK, am pregătit o săptămână de oferte speciale pentru locuitorii din Reghin, pe care îi așteptăm să ne viziteze și să ne cunoască. Clienții din zonă apreciază produsele noastre, magazinul JYSK Târgu Mureș fiind unul dintre cele mai performante din țară, de aceea credem că și în Reghin vom fi pe placul clienților”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în noul magazin JYSK Reghin în perioada 6 – 12 mai 2021. Reducerile ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum perne, plăpumi, lenjerii de pat, saltele, decorațiuni, prosoape și mobilier de grădină.

Pentru că suntem foarte aproape de începerea sezonului de vară, JYSK a inclus în oferta de deschidere și colecția de mobilier și accesorii de grădină. Clienții care vizitează magazinul JYSK Reghin pot achiziționa produse pentru grădină, terasă și balcon, printre care seturi de terasă, mese și scaune de grădină, șezlonguri, felinare, lămpi solare și decorațiuni de grădină.

Echipa JYSK Reghin a petrecut deja câteva săptămâni de instruire la JYSK Bistrița, a declarat Marian Radu, district manager trainee JYSK.

Programul Jysk

JYSK Reghin va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Oferta de deschidere poate fi văzută pe www.JYSK.ro/Reghin , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

JYSK este unul dintre retailerii de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără în total peste 26.500 de angajați și peste 3.000 de magazine.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă de produse pentru casă și grădină.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 97 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un magazin în Reghin și ajunge la 98 de unități în România