Lectură de 2 minute

14 Jul 2015 - Știri și Noutăți

JYSK redeschide magazinul din Centrul Comercial Militari Shopping

Abonează-te pe  

JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide in data de 16 iulie, magazinul din Centrul Comercial “Militari Shopping”. Toti clientii prezenti vor avea ocazia sa descopere noul spatiu al magazinului, amenajat modern dupa conceptul danez, anunta compania intr-un comunicat.

Joi, 16 iulie, incepand cu ora 08.00, magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”, bulevardul Iuliu Maniu nr. 560A, isi redeschide portile in cadrul unui eveniment cu multe surprize! Pe langa baloane si muzica antrenanta, clientii vor fi intampinati cu oferte incredibile de pana la 70% si cu un mic dejun delicios - un croissant pufos si o cafea buna. In plus, primii 150 de cumparatori care achizitioneaza produse de peste 50 de lei vor primi cadou cate o perna cu umplutura naturala.

„Inaugurat in anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din Bucuresti si cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez in Romania. Este, de asemenea, singurul magazin din Bucuresti care nu primise pana acum noua imagine, in conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Incepand din 16 iulie, clientii care ne vor vizita in magazinul JYSK Militari vor gasi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de Sleeping. Spatiul este mai placut si mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse in valoare. Ii asteptam pe clienti la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de oferte excelente si de o atmosfera calda si prietenoasa!”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

“Suntem foarte mandri de noua imagine a magazinului, datorita careia clientii vor avea o experienta mult mai placuta in magazin. De exemplu, produsele de Sleeping - sortimentele de perne, saltele, plapumi si lenjerii de pat care diferentiaza compania noastra de concurenta si care sunt cele mai variate de pe piata - sunt asezate chiar la intrare, astfel incat clientii le vor gasi mai usor”, declara Anca Popescu, directorul magazinului JYSK Militari.

Spatiul noului magazin este adaptat la un format mai potrivit si masoara acum aproximativ 1100 mp, interiorul este mai luminos si mai coerent, iar in toate zonele din magazin sunt prezente instructiuni care sa ii ajute pe clienti ca ia decizia potrivita si sa le faciliteze cumparaturile.

Asa cum design-ul magazinelor este modernizat si adus la noi standarde, si sortimentele sunt adaptate periodic la cerintele pietei. Brandul JYSK aduce in fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plapumi, perne si accesorii home & deco, iar in fiecare luna le propune clientilor noi produse care sa le infrumuseteze casele.

Citeste si:
JYSK deschide primele magazine din Turcia
JYSK deschide primele magazine din Turcia

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK redeschide magazinul din Centrul Comercial Militari Shopping