Lectură de 2 minute

06 Aug 2019 - Știri și Noutăți

JYSK prezinta unul dintre furnizorii romani in campania Standarde pe stil scandinav

Abonează-te pe  

In luna august, JYSK aduce in atentia publicului unul dintre furnizorii sai din Romania, fabrica Sun Garden din Pucioasa, in cadrul campaniei Standarde pe stil scandinav. Campania prezinta clientilor fabrica de saltele si angajatii care produc anual 50.000 de saltele pentru magazinele JYSK din tara.

Datorita colaborarii excelente cu JYSK Romania, fabrica Sun Garden din Pucioasa a devenit un furnizor regional, care exporta saltele in alte sase tari in care activeaza grupul scandinav. Acest lucru a permis dezvoltarea continua a fabricii, unde lucreaza in prezent 1200 de angajati, in hale de productie care cumuleaza aproximativ 30.000 de metri patrati.

Fabrica Sun Garden din Pucioasa este un exemplu fericit, care mi-as dori sa fie urmat de cat mai multi producatori din Romania. Suntem foarte bucurosi ca putem cumpara si putem genera la randul nostru locuri de munca, nu doar prin intermediul magazinelor JYSK, ci si prin intermediul celor care produc marfa pentru noi. Toti producatorii JYSK trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, sa respecte regulile de protectia muncii, sa aiba salarii corecte, platite la timp, sa aiba un mediu de lucru sigur si sanatos, sa aiba un program de munca decent si, bineinteles, sa realizeze produse de calitate. Iar furnizorul nostru de saltele din Romania respecta cu brio aceste principii”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.
De-a lungul lunii august, in magazinele JYSK si online, compania va prezenta procesul prin care sunt realizate saltelele JYSK, mediul de lucru din fabrica producatorului roman, precum si povestea a sase dintre angajatii fabricii, implicati in etape diferite ale productiei.
“In colectivul Sun Garden, am incercat pe cat posibil sa imbinam utilul – eficienta si productivitatea - cu placutul. Am transformat organigrama clasica, bazata pe subordonarea ierarhica, intr-una orientata spre respectul gradului si nivelului de responsabilitate asumat. Dincolo de conditiile de lucru occidentale, de recompensele motivante atribuite, Sun Garden asigura un mediu propice dezvoltarii individuale”, spune Noemi Fulop, General Manager Sun Garden Romania.
Fabrica din Pucioasa a devenit furnizor al retailerului scandinav in anul 2013, iar sortimentul de saltele realizat pentru JYSK a evoluat si s-a imbunatatit de la an la an, in functie de cerintele clientilor. Compania scandinava lucreaza in prezent cu mai multi producatori autohtoni si cauta in permanenta noi furnizori in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK prezinta unul dintre furnizorii romani in campania Standarde pe stil scandinav