Lectură de un minut

06 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Jysk lansează noua gamă din colecția Nordic Mood pentru toamna anului 2021

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Nordic Mood este o colecție recurentă de decorațiuni lansată de Jysk de patru ori pe an. Fiecare nouă colecție este inspirată din trendurile sezonului, iar produsele se află în magazine pentru o perioadă limitată. Noua gamă din colecția Nordic Mood de la JYSK va fi disponibilă pe JYSK.ro și în toate magazinele fizice începând cu data de 13 iulie 2021.

Textilele pentru casă, precum pătura matlasată Valmue sau perna deco Hornifol, vin acum în culori mai închise, iar Vaza Feli și ghiveciul pentru flori Mandrup vin în completarea aspectului, prin folosirea unor materiale neprelucrate, cu o textură atipică.

Pentru a echilibra materialele neprelucrate și culorile închise, colecția include produse realizate din lemn, precum lampa cu baterie Mingus.

„Lucrăm foarte mult cu tonurile naturale, precum albastrul oceanului, diferite nuanțe de maro ale solului, verdele ierbii și copacilor, precum și cu produse care au aspect artizanal, realizate din beton sau bambus împletit. Acest aspect minimalist are scopul de a aduce mai mult calm în locuințele noastre”, spune Tina Nymann, category buyer homeware în Jysk.

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de Jysk.

Citeste si:
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 100 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk lansează noua gamă din colecția Nordic Mood pentru toamna anului 2021