Lectură de 2 minute

25 Nov 2020 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un nou magazin în Călărași și ajunge la 93 de unități în România

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier È™i produse pentru casă, inaugurează cel de-al 93-lea magazin din România la CălăraÈ™i. Noul magazin este amplasat pe Str. Eroilor, nr. 49, lângă Kaufland, È™i are o suprafață totală de 1300 metri pătraÈ›i.

JYSK CălăraÈ™i va funcÈ›iona de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 È™i duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Ca È™i în cazul altor companii, JYSK a avut multe provocări anul acesta. Este însă important pentru noi să investim în viitor, să ne continuăm planurile de expansiune È™i să fim prezenÈ›i în cât mai multe oraÈ™e din È›ară cu magazine fizice. După ce, săptămâna trecută, am deschis un magazin în Turda, acum JYSK ajunge în CălăraÈ™i, unul dintre oraÈ™ele importante din sudul țării. Pentru a marca deschiderea, am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu reduceri de ajung până la 75% la articole din mai multe categorii de produse. Fie că sunt în căutare de mobilier nou pentru interior, de saltele, plăpumi, lenjerii sau decoraÈ›iuni È™i cadouri pentru Crăciun, este un moment foarte bun pentru locuitorii din CălăraÈ™i să ne viziteze È™i să ne cunoască”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România È™i Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK CălăraÈ™i, în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2020. Peste 2000 de produse sunt incluse în oferta de deschidere a retailerului, inclusiv produsele din noua colecÈ›ie de decoraÈ›iuni È™i accesorii de Crăciun.

ColecÈ›ia include produse în stil scandinav, inspirate de natură È™i de tradiÈ›iile de iarnă. ClienÈ›ii vor găsi în magazin figurine de pluÈ™ haioase, precum moÈ™i, elfi, spiriduÈ™i, reni, copii È™i oameni de zăpadă, instalaÈ›ii de lumini, pomi cu lumini, felinare È™i sfeÈ™nice, decoraÈ›iuni pentru brad È™i pentru casă, precum È™i o selecÈ›ie de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii.

JYSK este unul dintre cei mai importanÈ›i retaileri de mobilă È™i decoraÈ›iuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operaÈ›iuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajaÈ›i È™i peste 2900 de magazine. JYSK a intrat pe piaÈ›a din România în 2007, iar reÈ›eaua numără în prezent 93 de magazine la nivel naÈ›ional.

În 2020 JYSK a mai inaugurat unități în Turda, Bragadiru, MoÈ™niÈ›a Nouă din TimiÈ™, Fălticeni, BucureÈ™i în Grand Arena Mall, Lugoj, BucureÈ™ti pe strada Fizicienilor, TimiÈ™oara È™i Cluj-Napoca.

Citeste si:
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  JYSK deschide un nou magazin în CălăraÈ™i È™i ajunge la 93 de unități în România