Lectură de 2 minute

10 Aug 2021 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un nou magazin în Vaslui și ajunge la o rețea de104 magazine în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Vaslui pe 12 august 2021, ajungând astfel la o rețea de 104 magazine în România. JYSK Vaslui Silver Mall este cel de-al doilea magazin pe care compania îl deschide în oraș. Cu o suprafață totală de 1300 mp, noul magazin se deschide în incinta N Silver Center din strada Ștefan cel Mare nr. 275A, Vaslui, potrivit unui comunicat de presă.

JYSK Vaslui Silver Mall va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Am ajuns pentru prima dată în Vaslui acum patru ani, iar deschiderea de atunci a fost un succes. Acum am găsit un nou spațiu potrivit conceptului nostru de magazin, aflat în partea de nord a orașului, astfel încât vom fi mai aproape și de locuitorii din această zonă.

Pentru deschiderea celui de-al doilea magazin am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune inclusiv pentru gama de produse noi, din colecția pentru sezonul de Toamnă 2021. Îi așteptăm pe clienți la deschiderea celui de-al doilea magazin din Vaslui, unde pot descoperi noile trenduri de amenajare din toamna 2021: Reset Basic, Infusion și Mindful Garden”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Vaslui Silver Mall, în perioada 12 – 18 august 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse peste 2000 de articole. Printre articolele aflate la prețuri promoționale se numără și pernele, saltelele, păturile, lenjeriile de pat, prosoapele și pernele decorative, dar și articole de baie și o selecție de mobilier de interior.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează produse pentru casă și grădină.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 103 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un nou magazin în Vaslui și ajunge la o rețea de104 magazine în România