Lectură de un minut

29 Sep 2015 - Știri și Noutăți

JYSK ajunge la 26 de magazine. Se deschide o noua unitate in Petrosani

Abonează-te pe  

Retailerul danez de mobilier si decoratiuni, JYSK, deschide in aceasta toamna un nou magazin in Romania, in orasul Petrosani. Astfel, reteaua va ajunge la 26 de unitati in toata tara, anunta compania intr-un comunicat.

Noul magazin are un spatiu total de peste 1100 mp si se va deschide pe 1 octombrie, de la ora 08.00, in Jiul Shopping Center, aflat pe strada 1 Decembrie 1918, nr 79.

Cu ocazia evenimentului de inaugurare, JYSK a pregatit o campanie speciala pentru locuitorii orasului. Pe 1 octombrie, de la ora 08.00, se da startul petrecerii de deschidere. Clientii sunt asteptati cu muzica, baloane, un mic dejun delicios alcatuit dintr-un croissant pufos si o cafea energizanta si, bineinteles, o multime de oferte speciale.

Primii 150 de cumparatori care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o perna cu umplutura naturala, brandul JYSK fiind recunoscut pentru calitatea produselor dedicate somnului. Clientii care vor trece pragul magazinului pe 1 octombrie vor avea parte de o sesiune de shopping in timpul careia se pot bucura de oferte de pana la 75% reducere la peste 1000 de produse.

„Ne-am propus sa ajungem la 100 de magazine in Romania pe termen mediu, deschise in cat mai multe orase din tara. Vrem sa fim mai aproape de clientii nostri si sa le putem oferi o gama extinsa de produse pentru casa si oferte permanente. In judetul Hunedoara avem deja un magazin in Deva care atrage multi clienti, lucru care ne-a convins ca locuitorii din zona isi doresc produsele noastre si ca vor sa le fim mai aproape (…), a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de saltele, plapumi, mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 26 magazine, in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Citeste si:
JYSK deschide primele magazine din Turcia
JYSK deschide primele magazine din Turcia

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK ajunge la 26 de magazine. Se deschide o noua unitate in Petrosani