Lectură de 3 minute

14 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Jysk deschide un magazin în Otopeni și ajunge la 118 magazine în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Jysk România anunță deschiderea unui nou magazin în Otopeni, pe data de 17 martie 2022. Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă continuă să își extindă rețeaua de magazine din România și ajunge la 118 unități în țară. JYSK Otopeni se deschide joi, pe 17 martie 2022, în Strada Odăi nr. 42, Otopeni, județul Ilfov.

Jysk Otopeni are o suprafață totală de 1.300 metri pătrați și va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

“Anul acesta avem planificat un număr mare de activități în magazine, atât deschiderea de noi magazine, cât și reamenajarea magazinelor deschise înainte de 2018, care for fi modernizare și amenajate după noul concept. În zona Capitalei, potențialul este foarte mare, atât în București, cât și în localitățile limitrofe, care au crescut foarte mult în ultimii ani.

În acest moment avem 14 magazine în această zonă și continuăm să căutăm spații potrivite pentru a deschide noi unități. Prin deschiderea magazinului JYSK din Otopeni, clienții din zona de nord vor avea acces mai ușor și mai rapid la produsele noastre”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

Noul magazin Jysk are oferte speciale

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Otopeni în perioada 17 – 23 martie 2022. Cu ocazia deschiderii, Jysk a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse pentru casă și grădină: mobilier de interior și de exterior, perne și plăpumi, saltele, decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și multe altele. Printre produsele incluse în oferta de deschidere se numără și articole din noua colecție de mobilier și accesorii de grădină, care este deja prezentă în magazinele JYSK.

În colecție sunt incluse produse ce pot fi folosite pentru spațiul exterior indiferent de vreme, realizate din materiale rezistente la apă și schimbările de temperatură. Materialele din care este realizat mobilierul nu permit apei să se infiltreze, astfel încât produsele vor rezista mai mult în timp. Seriile de grădină UHRE și ODDE sunt printre articolele de mobilier ușor de curățat și menținut, specifică compania.

Un alt trend este combinația dintre lemn și metal, populară de câțiva ani, pentru că oferă un aspect industrial și minimalist casei. Mobilierul din seria UGILT, care include canapea, etajeră și masă pentru terasă, reprezintă un exemplu pentru acest trend. Oferta compeltă de produse poate fi accesată și online.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 50 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 117 magazine în România.

Citeste si:
Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații
 Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,4 miliarde euro.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 28.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk deschide un magazin în Otopeni și ajunge la 118 magazine în România