Lectură de 3 minute

15 Feb 2022 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un magazin în Aiud și ajunge la 114 magazine în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK România anunță deschiderea unui nou magazin, în orașul Aiud. Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă continuă expansiunea pe plan local și ajunge la o rețea de 114 unități în România. JYSK Aiud se deschide joi, pe 17 februarie, în strada Transilvaniei nr. 41-47.

În luna februarie 2022, compania scandinavă deschide 5 unități noi, având în plan inaugurarea a cel puțin 15 magazine noi pe an și modernizarea treptată a magazinelor deschise înaintea anului 2018.

„Expansiunea reprezintă unul dintre obiectivele noastre strategice. Pentru a fi aproape de clienții noștri, este important pentru noi să avem cât mai multe magazine fizice și să fim prezenți atât în orașe mari, cât și în localități mici, care au potențial. Pentru JYSK, luna aceasta e una bogată în deschideri, după ce am inaugurat magazinul din Câmpina, deschidem acum la Aiud apoi, la finalul lunii, avem programate 3 inaugurări în aceeași zi. La Aiud ajungem după 4 ani de la deschiderea primului magazin JYSK din județ, în Sebeș. Zona este foarte bună, atât magazinul din Sebeș, cât și cel din Alba Iulia au vânzări bune”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

Produse pentru noul sezon la Jysk România

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Aiud în perioada 17 – 23 februarie 2021. Pentru deschidere, JYSK a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse: perne și plăpumi, saltele, o selecție de mobilier de interior și decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și multe altele.

În noul magazin din Aiud, clienții vor găsi și decorațiuni pentru casă și grădină din cele trei trenduri ale noului sezon Primăvară 2022: Balance, Grounded și Utopia.

JYSK Aiud va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Accesul în magazinele Jysk, permis doar cu certificatul verde

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Câmpina îi va îndruma în acest sens.

Citeste si:
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin
Brandul românesc MIZAR deschide un nou magazin

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 50 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 114 magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un magazin în Aiud și ajunge la 114 magazine în România