Lectură de 2 minute

23 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Un nou magazin deschis de JYSK, primul din orașul Alba Iulia. Retailerul ajunge la 96 de unități în rețeaua românească

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK ajunge la Alba Iulia, unde inaugurează primul magazin din oraș și primul magazin pe care compania scandinavă îl deschide în România în anul 2021. Noua unitate are o suprafață totală de 1200 de metri pătrați.

JYSK Alba Iulia este amplasat în Alba Iulia Mall pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 50A. Noua unitate va avea un program de funcționare de luni până sâmbătă între orele 10.00 - 20.00 și duminică între orele 10.00 - 18.00.

“Suntem prezenți în județul Alba din anul 2017, când am deschis magazinul JYSK din Sebeș, un magazin care anul trecut a fost în Top 3 din punct de vedere al creșterii în vânzări. Încă dinainte de a ajunge în Sebeș, ne doream să fim prezenți în Alba Iulia și primeam mesaje de la clienți din oraș, care își doreau un magazin aproape de ei. Am căutat în tot acest timp un spațiu de retail potrivit pentru conceptul nostru de magazin, iar anul trecut am reușit să găsim acest spațiu în Alba Iulia Mall. Acum, magazinul gata să îi primească pe clienții din Alba Iulia care doresc să își amenajeze casa cu produse de inspirație scandinavă. Ne place să sărbătorim fiecare magazin nou, iar cu ocazia deschiderii am pregătit oferte speciale la o mulțime de categorii de produse. Tocmai am lansat colecția de mobilier și accesorii de grădină pentru Vara 2021, iar clienții din Alba Iulia sunt primii care vor putea cumpăra produse din noua colecție pentru exterior cu reduceri de până la 65%”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

“Așteptăm cu nerăbdare să deschidem ușile magazinului și să îi primim pe clienți. Cu siguranță, mulți dintre ei cunosc deja produsele noastre, iar acum au ocazia să le vadă și să le testeze în magazinul de la ei din oraș. Întreaga echipă a magazinului este pregătită să le ofere sprijin în alegerea celor mai potrivite produse pentru locuințele lor”, spune Ioan Olteanu, Store Manager JYSK Alba Iulia.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și aproape 3000 de magazine. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 95 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin deschis de JYSK, primul din orașul Alba Iulia. Retailerul ajunge la 96 de unități în rețeaua românească