Lectură de un minut

04 Apr 2019 - Știri și Noutăți

JYSK deschide al doilea magazin in Constanta

Abonează-te pe  

Pe 4 aprilie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al doilea magazin din Constanta, ajungand astfel la 74 de unitati in tara. 

Noul magazin JYSK din Constanta se afla pe soseaua Mangaliei nr. 195A si are o suprafata totala de 1160 metri patrat.

Pregatim de ceva timp inaugurarea unui al doilea magazin JYSK in Constanta, unde suntem prezenti inca din 2010. Pana acum, clientii ne gaseau doar in zona de nord a orasului, dar odata cu deschiderea celui de-al doilea magazin si cei care locuiesc in sudul Constantei vor avea un magazin JYSK in apropiere. Credem ca e important sa fim aproape de clientii nostri, de aceea expansiunea este un proces foarte important pentru noi. Chiar saptamana aceasta, cand JYSK aniverseaza 40 de ani de existenta, am sarbatorit prin extinderea intr-o noua tara, in Irlanda, unde tocmai am deschis un prim magazin. Marcam si la nivel local aniversarea noastra printr-o campanie cu reduceri de pana la 60%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine.
JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 73 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide al doilea magazin in Constanta