Lectură de 2 minute

14 Dec 2020 - Știri și Noutăți

JYSK ajunge la 95 de magazine în rețea, după inaugurarea unei noi locații în Sibiu

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Sibiu. Este cea de-a doua locație JYSK din oraș și magazinul cu numărul 95 din România.

JYSK Sibiu Trident este amplasat în parcul de retail Zacaria din str. Alba Iulia nr.77A, Sibiu, și are o suprafață totală de 1300 metri patrati. Noua locație va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Expansiunea se numără printre prioritățile noastre încă de la fondarea companiei, iar adăugarea unui nou magazin în portofoliul nostru este o modalitate foarte bună de a sărbători încheierea acestui an atipic. Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante din țară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraș și, credem noi, chiar și al treilea. Acum, cu cele două magazine, vom acoperi zonele de est și de vest ale orașului, ceea ce va facilita accesul clienților care vor să ne viziteze. Pentru a sărbători inaugurarea magazinului din parcul de retail Zacaria, am pregătit oferte speciale de până la 75% la peste 2000 de produse. Îi așteptăm pe sibieni în noul magazin, începând cu 17 decembrie”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Printre produsele incluse în oferta specială de deschidere se numără o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și cearșafuri, corpuri de iluminat, covoare și decorațiuni.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK Sibiu Trident în perioada 17 – 23 decembrie 2020.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine. Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 94 de locații pe plan național. În 2020 JYSK a inaugurat unități în Turda, Bragadiru, Moșnița Nouă din Timiș, Fălticeni, Bucureși în Grand Arena Mall, Lugoj, București pe strada Fizicienilor, Timișoara, Cluj-Napoca, Călărași și Satu-Mare.

Citeste si:
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK ajunge la 95 de magazine în rețea, după inaugurarea unei noi locații în Sibiu