Lectură de 2 minute

18 Apr 2019 - Știri și Noutăți

JYSK a castigat titlul Best Employer pentru anul 2018 in Romania

Abonează-te pe  

JYSK a castigat premiul Best Employer in Romania in cadrul Galei Best Employers organizata pe 16 aprilie la Mindspace, Bucuresti. Gala a fost organizata de AON Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, iar premiul a fost acordat in urma unui chestionar intern.

La chestionarul AON au raspuns aproape 550 de angajati JYSK, care au aratat prin raspunsurile lor ca sunt implicati, motivati si multumiti la serviciu. Trofeul Best Employer a fost ridicat de Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria, si Simona Carp, HR Manager JYSK Romania si Bulgaria (foto jos).

Suntem mandri ca am primit acest premiu, mai ales pentru ca este rezultatul opiniei celor care ne cunosc cel mai bine: colegii nostri, oamenii care lucreaza zi de zi la JYSK si care cunosc cel mai bine cultura companiei. Le multumim colegilor care au raspuns la chestionar si care ne-au aratat, inca o data, ca sunt implicati si ca vin cu placere la serviciu”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.
Certificarea AON Best Employer este acordata in urma unui chestionar intern care analizeaza nivelul de implicare al angajatilor (engagement) pe baza a trei tipuri de comportamente:
  • SAY – angajatii vorbesc pozitiv despre companie in care lucreaza
  • STAY – angajatii vor sa ramana in companie si nu planuiesc sa plece)
  • STRIVE – angajatii fac eforturi suplimentare pentru a obtine rezultate bune).

Pe langa gradul de implicare, care trebuie sa fie de peste 80%, sunt luate in considerare alte trei criterii: Leadership, Performance si Brand.

Ma bucur ca fac parte dintr-o companie cu angajati implicati, care vin cu idei, vorbesc pozitiv despre JYSK si sunt dispusi sa faca eforturi in plus pentru a-si ajuta colegii. Acest lucru ne arata ca angajatii nostri apreciaza valorile companiei si se regasesc in cultura scandinava care sta la baza activitatii noastre. Premiul acesta este, de fapt, al tuturor colegilor nostri, carora le multumesc pe aceasta cale pentru implicarea si devotamentul de care dau dovada. Datorita lor suntem mai buni in fiecare zi si reusim sa obtinem rezultatele pe care ni le propunem”, a spus Simona Carp, HR Manager JYSK Romania si Bulgaria.
JYSK a intrat pe piata din Romania din anul 2007, cand a deschis primul magazin la Oradea. Compania are in prezent o retea de 74 de magazine in Romania. JYSK Romania face parte din grupul scandinav JYSK, care activeaza in peste 50 de tari, are peste 2600 de magazine si peste 23.000 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a castigat titlul Best Employer pentru anul 2018 in Romania