Lectură de 2 minute

13 Dec 2018 - Știri și Noutăți

JYSK a ajuns la 65 de magazine, dupa inaugurarea locatiei din Suceava

Abonează-te pe  

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 66-lea magazin JYSK din tara la Suceava, in Iulius Mall situat pe Calea Unirii nr. 2-22.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: “Este cel de-al doilea magazin JYSK pe care il deschidem in Suceava, unde suntem prezenti inca din anul 2009. Suceava este un oras in care credem foarte mult, dovada si faptul ca aici am deschis un magazin la numai doi ani de cand am intrat pe piata din Romania. Cel de-al doilea magazin JYSK, pe care il inauguram pe 13 decembrie, este amplasat in Iulius Mall, intr-o zona mult mai centrala si mai accesibila pentru locuitorii din toate zonele Sucevei. In plus, noul magazin vine cu un nou concept de design, Store 3.0, pe care cu siguranta clientii nostri il vor aprecia, pentru ca este mai inspirational si mai primitor”.

Cu o suprafata totala de 1156 de mp, JYSK Suceava 2 urmeaza acelasi concept nou de design pe care JYSK a inceput sa il implementeze in toamna acestui an. In cadrul acestui concept clientii se pot inspira mai usor pentru casele lor, deoarece in magazin sunt recreate colturi de camere care pun mai bine in evidenta produsele. Schema de lumini din magazin este mai calda, podelele sunt realizate din lemn, iar produsele sunt expuse mai bine, astfel incat sa fie mai vizibile pentru clienti.
Oferta completa cu toata gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret.
JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 65 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a ajuns la 65 de magazine, dupa inaugurarea locatiei din Suceava