Lectură de un minut

30 Oct 2017 - Știri și Noutăți

JYSK a ajuns la 50 de magazine in tara

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK Romania a inaugurat cel de-al 50-lea magazin din tara in Sebes. Noua unitate are o suprafata totala de 1130 metri patrati.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: "Odata cu deschiderea JYSK Sebes, compania noastra ajunge la 50 de magazine JYSK in tara, lucru de care suntem foarte mandri. Cu aceasta ocazie vom avea atat oferte speciale de deschidere in magazinul JYSK Sebes, cat si o campanie nationala cu oferte foarte bune, prin care sa marcam inaugurarea celui de-al 50-lea magazin. Pentru ca este un moment important pentru noi, l-am invitat la deschiderea din Sebes si pe Alex Bologa, unul dintre sportivii paralimpici pe care JYSK ii sustine si care in vara acestui an a castigat titlul de campion european la Campionatul European de Judo pentru nevazatori..

Inaugurarea magazinului JYSK Sebes este un moment pe care atat echipa magazinului, cat si intreaga companie, il asteapta cu nerabdare. Suntem bucurosi ca vom fi magazinul JYSK cu numarul 50 din tara si ca, incepand cu 26 octombrie, le vom putea oferi locuitorilor din Alba produse de calitate pentru dormitor, mobilier cu design scandinav si decoratiuni pentru casa, care sa le faca locuintele mai confortabile si mai primitoare. In plus, ii asteptam cu oferte excelente”, a completat Ioan Raita, Director de magazin JYSK Sebes.

JYSK face parte din grupul JYSK Nordic, cu activitate desfasurata in 48 de tari. Recent reteaua a atins pragul de 2500 de magazine in lume, ocazie cu care se desfasoara o campanie de fidelizare.

Retailerul danez comercializeaza mobila si decoratiuni interioare, dar si o gama variata de produse pentru casa si gradina. In Romania este prezent din 2007.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a ajuns la 50 de magazine in tara