Lectură de 2 minute

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Julius Meinl relansează gama de capsule de cafea 100% biodegradabile

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Julius Meinl relansează gama de capsule de cafea 100% biodegradabile. Produsele, destinate consumului de cafea acasă, sunt acum compostabile domestic și se adresează tuturor celor care își doresc să savureze o cafea plină de gust și aromă, cu istoric de 160 de ani și care nu dăunează mediului înconjurător. Capsulele sunt compatibile Nespresso și au acum un nou ambalaj inovator: realizat din resurse regenerabile, nu conține aluminiu, iar aroma este păstrată prin sigiliul special care protejează cafeaua de oxigen. Mai mult, capsulele pot fi aruncate direct la coș după utilizare.

Sursa foto: Julius Meinl

Compania, cu tradiție în zona de servicii HoReCa, a intrat doar în urmă cu câțiva ani pe piața de retail cu produse de cafea boabe, măcinată și capsule de cafea.

Produsele Julius Meinl sunt disponibile pe rafturile marilor lanțuri de hypermarket-uri din toată țara, dar și online. Gama de retail include 6 sortimente de capsule de cafea, 6 sortimente de cafea boabe și 4 de cafea măcinată. Capsulele de cafea compostabile acasă sunt disponibile în următoarele variante pline de gust și aromă: Espresso Crema, Lungo Classico, Ristretto Intenso, Espresso Delizioso, Lungo Forte și Espresso Decaffeinato. Dintre acestea, Espresso Crema este sortimentul preferat de consumatori.

„Piața de consum de cafea acasă este foarte dinamică, iar pandemia a declanșat schimbări importante în acest sector. Știm că piața de cafea a scăzut cu 7% anul acesta, o scădere generată în principal de segmentul de cafea măcinată. Însă putem vedea o conversie în comportamentul de consum al cumpărătorilor și faptul că preferința pentru capsulele de cafea a crescut. Totodată, conform datelor pe care le avem, segmentul de capsule de cafea compatibile cu sistemul Nespresso® a crescut cu aproximativ 50% în primele 9 luni ale anului”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl România

Capsulele de cafea Julius Meinl ce poartă ștampila ‚Back-to-nature’ pot fi achiziționate din marile lanțuri de hypermarket-uri, precum și online. Prețul mediu de vânzare în magazine este de 18 lei, însă în luna noiembrie cutiile de capsule pot beneficia de prețuri promoționale în magazinele unde sunt disponibile. Mai mult, consumatorii se pot înscrie la concursul Julius Meinl derulat în perioada 21 noiembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, prin care pot câștiga una dintre cele 3 excursii de două persoane la Viena, prin achiziția unei cutii de capsule 100% biodegradabile.

Fondată în 1862, Julius Meinl este una dintre cele mai vechi companii de prăjire a cafelei din lume și un brand emblematic al cafenelelor din Viena. Dedicarea pentru calitate este o marcă de familie, menținută timp de cinci generații. Cu 160 de ani de experiență în aprovizionarea, amestecarea și prăjirea cafelei, Meinl este furnizorul preferat de cafea pentru cele mai importante cafenele din Viena. Astăzi, cafelele și ceaiurile Meinl contribuie la crearea unor momente semnificative pentru clienții din întreaga lume și sunt vândute în peste 50.000 de hoteluri, cafenele și restaurante din 70 de țări, plus într-un număr mare de puncte de vânzare cu amănuntul.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Julius Meinl relansează gama de capsule de cafea 100% biodegradabile