Lectură de 2 minute

11 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Julien Munch pleacă de la conducerea Carrefour România. Cine îi va ține locul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

O serie de numiri strategice au avut loc în cadrul Grupului Carrefour la nivel european. După un parcurs puternic în echipa Carrefour România, în cei trei ani de mandat, Julien Munch este numit Chief Operating Officer în Carrefour Franța, începând cu ianuarie 2024.

Sursa foto: Carrefour

Pe perioada de tranziție, Laurent Vallée, Secretarul General al Grupului Carrefour și CEO pentru regiunea de Nord a Europei, va asigura interimatul pentru România.

În prezent, Carrefour România are aproape 450 de magazine la nivelul întregii țări, odată cu integrarea formatelor Cora.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați.

În 2022, Carrefour România a fost un important contributor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1.300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete.

Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET. Platforma Act for Good transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Fiecare sesiune de shopping le poate aduce utilizatorilor puncte de loialitate, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A

Citeste si:
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Julien Munch pleacă de la conducerea Carrefour România. Cine îi va ține locul