Lectură de 2 minute

23 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Jerry's Pizza face o „bancă de pizza” de unde va livra către ONG-urile care lucrează cu refugiații

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Jerry's Pizza sprijină persoanele refugiate din Ucraina, prin lansarea campaniei umanitare „Împreună Livrăm Speranță”, care vizează livrarea de produse alimentare către asociațiile și locațiile care gestionează sau găzduiesc refugiați.

În meniul Jerry’s Pizza a fost introdus un produs special - Pizza Hope, o pizza de 25cm la prețul de 15 lei, pe care orice persoană îl poate comanda și plăti, sub formă de donație, fie împreună, fie separat de o comandă proprie cu livrare. Pentru fiecare Pizza Hope comandată, Jerry’s Pizza va dubla donația, adăugând încă o pizza sau un alt produs.

Toate produsele donate se vor acumula într-o „bancă de pizza”, din care Jerry’s Pizza va face în următoarea perioadă livrări către locațiile indicate de asociațiile și organizațiile non-guvernamentale partenere.

Prin intermediul partenerilor Jerry’s Pizza, asociații și ONG-uri, compania identifică necesarul de produse, le prepară și le livrează acolo unde sunt necesare. Campania se desfășoară până la sfârșitul lunii mai, însă poate fi prelungită și după această perioadă, în funcție de numărul de donații.

Furnizorii - parteneri ai campaniei sunt GoodMills, Romcarton, Indlacto Mureș, Parmafood, Agricola, Unilever, Caroli, Gavo Fruits și Selgros.

Lista deschisă a asociațiilor și ONG-urilor care s-au alăturat campaniei până în acest moment prin furnizarea informațiilor centralizate despre locațiile care găzduiesc refugiați și cantitățile necesare include Societatea de Cruce Roșie din România, Asociația HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) și Asociația Aluziva.

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 25 de ani. În prezent, Jerry's Pizza deține 24 de magazine și o echipă de peste 650 de angajați, iar zona de livrare acoperă integral orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Sursa foto: Facebook Jerry's Pizza

Citeste si:
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jerry's Pizza face o „bancă de pizza” de unde va livra către ONG-urile care lucrează cu refugiații