Lectură de 2 minute

22 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Jerry’s Pizza deschide primul magazin din Craiova, după o investiție de 150.000 de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Jerry’s Pizza, unul dintre operatorii din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, inaugurează prima unitate din Craiova, în urma unei investiții de 150.000 de euro. Acesta este primul magazin pe care compania îl deschide în 2021. Jerry’s Pizza mai are în plan inaugurarea unui nou magazin în alt oraș din țară, până la sfârșitul anului.

Jerry’s Pizza a alocat aproximativ 20% din totalul investiției în pregătirea și instruirea personalului, pentru ca acesta să deprindă tehnicile de preparare specifice Jerry’s Pizza.

Pentru primele 12 luni de la deschidere, Jerry’s Pizza estimează vânzări în valoare de aproximativ 450.000 euro în unitatea din Craiova.

„Decizia de a intra pe piața din Craiova urmărește strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Craiova este unul dintre orașele importante ale țării, cu un potențial mare de dezvoltare”, a declarat Jerry Dauteuil, general manager Jerry’s Pizza.

Cum se pregătesc angajații Jerry's Pizza

Noul magazin este situat central și va avea o echipă de până la 30 de angajați. Compania a demarat deja procesul de pregătire a personalului. Instruirea acestora se desfășoară pe parcursul a trei luni, în unitățile Jerry’s Pizza din București și Pitești.

Etapa de pregătire va continua în unitatea din Craiova, unde o echipă specială din București și Pitești va superviza activitatea din magazinul local, pentru a asigura o tranziție a angajaților și alinierea noii unități la standardele întregului lanț Jerry’s Pizza.

Specificul activității Jerry’s Pizza este preponderent de tip DELCO (delivery & carry-out), segment care, în iulie 2021, a reprezentat 99% din totalul activității. Din perspectiva canalelor de comandă, peste 30% dintre comenzi sunt făcute prin aplicația mobilă Jerry’s Pizza, restul fiind preluate fie telefonic fie direct în magazin.

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 24 de ani. În prezent, Jerry's Pizza deține 23 de magazine și o echipă de peste 650 de angajați, iar zona de livrare acoperă integral orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jerry’s Pizza deschide primul magazin din Craiova, după o investiție de 150.000 de euro