Lectură de 2 minute

14 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Jerry's Pizza, contribuție de 30 de milioane de euro la bugetul de stat și investiții de 15 milioane de euro în 25 de ani pe piața din România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Jerry's Pizza, unul dintre cei mai importanți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, sărbătorește 25 de ani de la deschiderea primului magazin în România. Impactul în economie, în această perioadă, a reprezentat contribuții la bugetul de stat de peste 30 milioane de euro și investiții de peste 15 milioane de euro.

În cei 25 de ani, Jerry’s Pizza a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de peste 130 milioane de euro și a investit peste 15 milioane de euro în 24 de magazine, din care 18 în București și orașele limitrofe, două în Ploiești și câte unul în Constanța, Brașov, Pitești și Craiova. Cu peste 1,5 milioane de clienți înregistrați în toți acești ani, Jerry’s a livrat către ei peste 30 de milioane de pizza.

În prezent, numărul angajaților companiei a ajuns să depășească 700 de persoane, care își desfășoară activitatea în magazine, dar și în laboratorul de producție, call-center sau în sediul central.

"În 1997, când am decis să deschid Jerry’s Pizza, opțiunile în materie de pizza în București erau destul de limitate, iar serviciul de pizza delivery era complet inexistent. Jerry’s Pizza a schimbat regulile jocului. Nu numai că am adus un serviciu inexistent pe piață, cel de home delivery, dar am venit și cu un produs nou - o pizza în stil American, cu blat New York Style, un sos special de pizza, mozzarella adevărată și toppinguri la alegere.

Inclusiv noțiunile de “topping” și “livrator” erau noutăți în vocabularul de atunci. Dacă inițial meniul nostru includea doar câteva produse, acum acesta este mult mai diversificat: avem 25 de tipuri de pizza, alături de varianta configurabilă, plus alte opt categorii de produse complementare”, a declarat Jerry Dauteuil, general manager Jerry’s Pizza.

Meniul companiei s-a diversificat în timp, pentru a include, pe lângă pizza si alte produsele tipic americane, precum BBQ Wings sau Chicken Strips, și unele specialități, cum ar fi toppingurile de telemea sau pastrami, dar si produse speciale, disponibile pe perioada limitată, precum faimoasele Pizza cu Sarmale și Pizza cu Mici, concepute la cererea clienților români.

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 25 de ani, fiind unul dintre cei mai importanți jucători horeca de pe piața autohtonă. În prezent, Jerry's Pizza deține 24 de magazine și o echipă de peste 700 de angajați, iar zona de livrare acoperă integral orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Citeste si:
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jerry's Pizza, contribuție de 30 de milioane de euro la bugetul de stat și investiții de 15 milioane de euro în 25 de ani pe piața din România