Lectură de un minut

25 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Jennifer Lopez și-a lansat propriul brand de cocktailuri

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez a lansat brandul House Of Delola LLC, care va oferi cocktailuri artizanale pe bază de băuturi spirtoase, despre care compania spune că sunt realizate cu plante naturale. 
 

Sursa foto: Facebook-Jennifer Lopez/ Captură Video

Compania Delola spune că aceste cocktailuri nu conțin gluten, sunt mai puțin calorice decât cele tradiționale și sunt servite în sticle de sticlă concepute pentru a fi ușor de distribuit, potrivit esmmagazine.com.

Prima lansare, "Delola Spritz", este disponibilă în trei variante - Bella Berry Spritz, Paloma Rosa Spritz și L'Orange Spritz.

Când va fi lansat

Gama Delola va fi comercializată în sticle de sticlă de 750 ml și 375 ml și va fi vândută în anumite magazine alimentare și de băuturi spirtoase, restaurante și baruri din SUA începând cu luna aprilie.

Jennifer Lopez a început să dezvolte Delola în 2020, în colaborare cu veteranii din industria băuturilor, Ken Austin și Jenna Fagnan și cu managerul și partenerul ei de afaceri, Benny Medina.

De asemenea, la acest proiect a participat și mixologul Lynnette Marrero, pentru a colabora la realizarea cocktailurilor. Marrero a fost votată „Cel mai bun barman din lume" în 2021 de către colegii ei din întreaga lume.

Planuri la nivel global

Compania intenționează să se extindă și la nivel global în anii următori. Beam Suntory, o companie globală de băuturi spirtoase, este un investitor minoritar în Delola și a fost numit partenerul său de distribuție globală.

Citeste si:
FoodFix.Tech lansează „‬Grătar de Călător”, o carte de bucate digitală realizată de Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin
FoodFix.Tech lansează „‬Grătar de Călător”, o carte de bucate digitală realizată de Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin

Lopez și echipa Delola lucrează, de asemenea, la dezvoltarea unui program de burse care va contribui la finanțarea învățământului superior pentru femeile care, altfel, nu și-ar putea permite acest tip de educație.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jennifer Lopez și-a lansat propriul brand de cocktailuri