Lectură de un minut

02 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Janssen România numește, pentru prima dată, o femeie în funcția de Country Director

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cu o experiență de peste 16 ani în industria farmaceutică, Roxana Botea este prima femeie numită în funcția de Country Director pentru Janssen România. Roxana revine în România după nouă ani și ocuparea unor roluri importante în Suedia, Danemarca și Belgia, în care a gestionat echipe inter-funcționale complexe și a coordonat proiecte în sprijinul pacienților din toată lumea.

Sursa foto: Janssen România

Portofoliul Janssen acoperă șase arii terapeutice în România, pentru o serie de afecțiuni grave în hematologie, oncologie, psihiatrie și neuroștiințe, imunologie, boli infecțioase, boli cardiovasculare și metabolice și hipertensiune pulmonară.

De-a lungul anilor, compania Janssen România a fost și este membră a principalelor asociaţii de afaceri şi ale industriei farmaceutice, precum: Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Local American Working Group (LAWG), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Camera de Comerţ a Belgiei şi Luxemburgului în România şi Moldova (BEROCC) și Institutul Aspen România.

În 2023, Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson împlinesc 30 de ani de inovație medicală pentru pacienții români. Compania a evoluat în paralel cu nevoile din sănătate și, de-a lungul anilor, a dezvoltat programe de suport dedicate pacienților și a contribuit la îmbunătățirea accesului terapiilor medicale inovatoare pentru români.

Printre inițiativele strategice ale companiei se numără parteneriatul cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București (UMFCD), Hackathon4Health, cel mai mare și mai important proiect anual menit să accelereze progresul și inovația în domeniul sănătății digitale, aflat la cea de-a 7a ediție în acest an, precum și programul WiSTEM2D, care încurajează implicarea fetelor și femeilor în știință, tehnologie, educație, matematică, producție și design. Cel din urmă a implicat deja, în ultimii 5 ani, peste 25000 de elevi, 470 de profesori și peste 300 de școli din 152 de zone diferite ale țării.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Janssen România numește, pentru prima dată, o femeie în funcția de Country Director