Lectură de 2 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

IVECO inaugurează un punct de lucru la Galați, după o investiție de 1,5 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

IVECO România, companie în industria automotive, a prezentat în premieră inovația tehnică a companiei, din anul 2022 - suspensia pneumatică auto-adaptivă a IVECO DAILY Air Pro, odată cu inaugurarea unui nou punct de vânzare și service al partenerului East Truck Center, în județul Galați.  

Sursa foto: IVECO

După prezentarea internațională de anul trecut, IVECO DAILY Air Pro a fost prezentat publicului larg și presei, pentru prima dată în România. Noul model vine cu o premieră a industriei: suspensia pneumatică auto-adaptivă cu sistem electronic inteligent de control, cu comandă prin intermediul unui joystick în cabină, care crește confortul șoferului și îmbunătățește stabilitatea vehiculului, în funcție de greutatea încărcăturii.

Odată cu inaugurarea East Truck Center Galați se creează și mai multe locuri de muncă pentru oraș, investiția totală ridicându-se la peste 1 milion de euro.

Am ales să facem o investiție serioasă, de aproape 1,5 milioane de euro, în această zonă și observăm că și alte companii fac același lucru. Considerăm că există potențial pentru creșterea businessului, iar odată cu inaugurarea EAST TRUCK CENTER GALAȚI se creează și mai multe locuri de muncă pentru zonă. Suma investită se regăsește în prețul de achiziție al clădirii și terenului, refacerea construcției la standarde moderne, în echipamente și bancuri de lucru, kit -uri de diagnoză, tehnologii la standardele solicitate de marca/mărcile reprezentate, spațiu multifuncțional dedicat personalului de vânzări și service și traininguri de perfecționare a personalului. Pentru acest an, ne-am propus obiective îndrăznețe, astfel încât până la finalul anului să creștem cu aproape 15% volumul vânzărilor. Acordăm o importanță deosebită și serviciilor after sales. Astfel, estimăm o creștere de 35-40% a intrărilor în service / zi, iar pentru piesele de schimb estimăm o creștere a volumelor de minimum 10%, iar turnover-ul estimat pentru anul 2023 este de 600.000 euro.

Valentin Mereu, Director General East Truck Center

Punctul de lucru de la Galați include un atelier cu opt posturi de lucru, trei elevatoare mari cu capacitate de 23T, trei elevatoare mici, cu capacitate de 5T, precum și o stație ITP. Pentru punctul de vânzare, partenerul IVECO estimează un potențial total de vânzări în zonă de aproximativ 850 de unități anual. În ultimii 8 ani, IVECO a comercializat aproximativ 1000 de vehicule utilitare în județul Galați.

IVECO este un brand al CNH Industrial N.V. (MI: IVG). IVECO proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule pentru aplicații, cum ar fi misiuni off-road. IVECO are aproape 21.000 de angajați la nivel global. Gestionează unități de producție din 7 țări din Europa, Asia, Africa, Oceania și America Latină, unde produce vehicule cu cele mai noi și avansate tehnologii. Totodată, compania deține 4.200 de puncte de vânzare și servicii în peste 160 de țări garantează asistență tehnică oriunde funcționează un vehicul IVECO.

Citeste si:
FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
 FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IVECO inaugurează un punct de lucru la Galați, după o investiție de 1,5 milioane de euro