Lectură de 2 minute

06 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Iulius lansează programul Go Local prin care scutește temporar antreprenorii locali de la plata chiriei și îi promovează gratuit

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Iulius dă startul programului Go Local pentru susținerea antreprenorilor locali, prin care aceștia vor beneficia de scutiri temporare de la plata chiriei pentru prezența în Palas Iași și Iulius Town Timișoara sau în rețeaua Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca și Suceava, dar și de pachete personalizate de promovare gratuite.

Programul se adresează micilor antreprenori din regiunile în care grupul Iulius este prezent prin proiectele sale, care nu au mai fost prezenți în centre comerciale sau mall-uri, înscrierile fiind deschise pe www.iuliuscompany.ro/golocal.

Business-urile care vor finaliza procesul de selecție vor beneficia de măsuri de susținere personalizate, cum ar fi scutirea temporară de la plata chiriei și reduceri între 25 – 50%, flexibilitate la durata contractului, precum și campanii de promovare și consultanță integrate, pachete de beneficii care pot ajunge până la o valoare totală de maximum 10.000 de euro. În cadrul programul Go Local sunt implicate toate proiectele Iulius: ansamblurile mixed-use Palas Iași și Iulius Town Timișoara, rețeaua Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca și Suceava.

„Obiectivul nostru este să creștem numărul de retaileri activi și, din acest program, în 5 ani să vedem măcar un jucător care să ajungă o rețea la nivel de România”, a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.

Selecția antreprenorilor în programul Iulius

Antreprenorii vor fi selectați în funcție de coerența proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului și de adaptare la așteptările consumatorilor și de viabilitatea economică și încrederea candidatului în propriul business.

Iulius dezvoltă 300.000 mp de retail în cinci proiecte, ponderea chiriaşilor locali fiind de peste 16%, iar a celor naționali, de aproximativ 20%.

Compania Iulius este un dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. În prezent, compania are în dezvoltare Palas Campus Iași, cea mai mare clădire de birouri din țară (54.000 mp office și 6.000 mp retail), precum și două proiecte Family Market, în județul Iași, un concept de retail de dimensiuni mai mici, cu servicii personalizate comunităților în dezvoltare.

Citeste si:
Cum faci un pitch pentru orice afacere? Detalii la Factory Bootcamp - 17-18 mai
Cum faci un pitch pentru orice afacere? Detalii la Factory Bootcamp - 17-18 mai
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Iulius lansează programul Go Local prin care scutește temporar antreprenorii locali de la plata chiriei și îi promovează gratuit