Lectură de un minut

27 Oct 2023 - Știri și Noutăți

iTrade Integrated Systems achiziționează Noumax, revânzător de produse Apple

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

iTrade Integrated Systems, reseller de ecosistem Apple cu experiență în domeniul B2B, a preluat Noumax, companie cu 30 de ani de experiență ca furnizor de servicii și revânzător de produse Apple. 

Sursa foto: iTrade Integrated Systems/ Noumax

Ca urmare a acestei tranzacții, fondul de business al Noumax va fi integrat în operațiunile companiei iTrade, iar acționarul unic al Noumax va deveni acționar în iTrade. Cele două companii locale își unesc astfel forțele ca să le ofere atât clienților B2B cât și celor B2C servicii profesioniste și oferte mult mai competitive.

“Am început discuțiile despre o eventuală achiziție încă din 2019. Cele două companii sunt complementare, chiar dacă activăm în aceeași piață de revânzare a produselor Apple. Noumax este o companie cu 30 de ani de experiență cu rezultate mult mai bune în vânzarea calculatoarelor (laptopuri, desktopuri) pe când iTrade vinde în volume mult mai mari device-uri iOS: iPhone și iPad, dar și multe alte branduri de top”, a declarat Cristian Teodorescu, CEO și co-fondator iTrade Integrated Systems.

Compania iTrade Integrated Systems a fost fondată în anul 2012 de către Cristian Teodorescu și Andrei Dumitrel. Compania are în portofoliu peste 500 de clienți, companii din industrii precum telecom, automotive, banking, dezvoltare software, FMCG, farma.

Principalele obiective ale companiei iTrade Integrated Systems după preluarea Noumax sunt promovarea business-ului în mediul online, furnizarea companiilor de servicii asistență completă și soluții de finanțare pentru achiziția de produse și servicii IT&C, dublate de investiții noi în echipă cu viziunea de a deveni un principal integrator al produselor Apple.

Noumax a fost fondată în anul 1994. Compania are în portofoliu mai mult de 500 de clienți, organizații din domenii precum banking, educație, agenții de publicitate, televiziuni, companii de dezvoltare software.

Citeste si:
Studiu OPPO: peste 50% din români își propun să cumpere electronice noi cu ocazia Black Friday
Studiu OPPO: peste 50% din români își propun să cumpere electronice noi cu ocazia Black Friday
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  iTrade Integrated Systems achiziționează Noumax, revânzător de produse Apple