Lectură de un minut

04 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Ionela Sulugiuc devine noul director de resurse umane al Lidl. Va fi responsabilă de o echipă de peste peste 10.500 de angajați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl România o numește pe Ionela Sulugiuc în Consiliul de Conducere al companiei, ca director național de Resurse Umane. Din această poziție, ea coordonează întreaga activitate de resurse umane a Lidl România, companie cu o echipă formată din peste 10.500 de membri la nivelul întregii țări.

Sursa foto: Lidl

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Ionela Sulugiuc s-a alăturat echipei Lidl România în 2020, în calitate de HR Business Partner Regional. Timp de aproape 3 ani în care a ocupat acest rol, Ionela a contribuit, alături de echipele de resurse umane din întreaga țară pe care le coordona, la reorganizarea activităților administrative și de resurse umane, și ulterior la dezvoltarea acestora cu noi roluri și noi atribuții, integrând în strategia companiei funcția de HR ca partener de business.

Mai mult, Ionela a inițiat implementarea conceptului strategic de HR Business Partner la nivelul tuturor celor șase sedii regionale Lidl România.

De la începutul acestui an, Ionela și-a continuat misiunea de a contribui la dezvoltarea strategică a proceselor și programelor de resurse umane la nivelul întregii companii, ocupând funcția de Director Resurse Umane Național interimar.

De la 1 mai 2023, Ionela Sulugiuc își continuă cariera în funcția de Director Național de Resurse Umane și membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.000 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări. În prezent, Lidl are peste 360.000 de angajați, dintre care peste 10.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 6 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ionela Sulugiuc devine noul director de resurse umane al Lidl. Va fi responsabilă de o echipă de peste peste 10.500 de angajați