Lectură de 5 minute

08 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Invitație pentru buyeri, constructori, arhitecți și designeri la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home (28 – 29 iunie, Universitatea Politehnica din București)

Advertorial

Abonează-te pe  

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, singura expoziÈ›ie B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, materiale pentru construcÈ›ii amenajări interioare, instalaÈ›ii È™i grădină, cu focus pe produse È™i soluÈ›ii ecologice È™i inteligente, care va avea loc în perioada 28 – 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti, invită buyerii din retailul de bricolaj, din eCommerce, din companiile de import È™i distribuÈ›ie, dar È™i managerii din companii de construcÈ›ii, arhitecÈ›ii È™i designerii, să descopere cele mai noi produse È™i inovaÈ›ii din această nișă. Aceste categorii profesionale influenÈ›ează cum È™i cu ce materiale se va construi în România în următorii ani.

Dacă te potriveÈ™ti acestui profil, înregistrează-te gratuit ca vizitator!

Sursa foto: EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

A doua ediÈ›ie a evenimentul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este organizată de BricoRetail.ro, publicaÈ›ia B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este o expoziÈ›ie care se concentrează pe prezentarea produselor È™i soluÈ›iilor ecologice È™i inteligente pentru construcÈ›ia È™i amenajarea locuinÈ›elor. Această expoziÈ›ie este concepută pentru a arăta profesioniÈ™tilor din industrie cum tehnologia È™i inovaÈ›ia pot fi folosite pentru a crea case mai sustenabile, dar È™i mai eficiente energetic.

ExpoziÈ›ia È™i-a propus sa scoată din context produsele È™i tehnologiile care reduc amprenta de carbon a locuinÈ›elor, reducând consumul de energie È™i resurse, utilizând surse regenerabile de energie, È™i promovând reciclarea È™i reducerea deÈ™eurilor.

Aceste soluÈ›ii includ, printre altele: panouri fotovoltaice, panouri solare, acoperiÈ™uri solare, sisteme de încălzire È™i răcire eficiente, tehnologii de iluminat cu LED-uri, sisteme de stocare a energiei, soluÈ›ii de purificare aer È™i apă, soluÈ›ii ecologice de izolaÈ›ie termică, sisteme de tip smart home È™i altele.

Astfel, pe lângă prezentarea unor astfel de produse È™i soluÈ›ii, rolul expoziÈ›iei este È™i acela de a înforma È™i educa factorii de decizie din industrie cu privire la importanÈ›a protejării mediului È™i a adopÈ›iei de practici durabile în construcÈ›ia È™i amenajarea caselor.

ComercianÈ›ii, constructorii, alături de arhitecÈ›i È™i designeri sunt cei care influenÈ›ează cum È™i cu ce materiale se va construi în România.

De ce să vizitezi EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, ca profesionist în domeniu?

  • vizitarea expoziÈ›iei, ca profesionist în domeniu, indiferent dacă eÈ™ti buyer, constructor, arhitect sau designer, este benefică pentru a fi la curent cu cele mai noi produse È™i tehnologii, pentru a te informa cu privire la cele mai recente inovaÈ›ii utilizate în construcÈ›ia de case inteligente È™i ecologice. Această expoziÈ›ie îÈ›i va oferi o oportunitate unică de a vedea la faÈ›a locului cele mai noi produse È™i tehnologii disponibile pe piață È™i de a discuta direct cu producătorii È™i furnizorii acestora
  • expoziÈ›ia este o sursă de inspiraÈ›ie pentru proiectele tale viitoare, oferindu-È›i idei È™i soluÈ›ii inovatoare pentru a face casele pe care le construieÈ™ti sau le amenajezi mai eficiente din punct de vedere energetic È™i mai sustenabile. PoÈ›i obÈ›ine o mai bună înÈ›elegere a modului în care tehnologia È™i inovaÈ›ia pot fi integrate în construcÈ›ia de locuinÈ›e verzi È™i de înaltă performanță energetică
  • vizitarea expoziÈ›iei este benefică pentru a-È›i dezvolta reÈ›eaua de contacte È™i pentru a stabili noi colaborări cu alÈ›i profesioniÈ™ti din domeniul construcÈ›iilor. PoÈ›i întâlni alÈ›i antreprenori, arhitecÈ›i, ingineri È™i alÈ›i profesioniÈ™ti care sunt interesaÈ›i de construcÈ›ia de case inteligente È™i ecologice, oferindu-È›i ocazia să împărtășeÈ™ti experienÈ›e È™i idei

Oferta expoziÈ›ională EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

Până la data publicării acestui material, o serie importantă de companii au confirmat deja prezenÈ›a ca parteneri È™i expozanÈ›i la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home:

Citeste si:
Prioretail.ro, platforma unui arhitect care vrea să creeze un ecosistem pentru retaileri
Prioretail.ro, platforma unui arhitect care vrea să creeze un ecosistem pentru retaileri
  • grădină: Green Project È™i Agrocosm
  • instalaÈ›ii, pompe de căldură, soluÈ›ii alternative de încalzire: Dolinex
  • produse ecologice pentru casă: DAXI, Klintensiv, Lifestyler
  • scule, unelte: Riviera Works (brandurile TOTAL È™i Wolfson), SKIL, Einhell, Villager (Serbia), NOVALIA SA, Golden Fish, DEDRA (Polonia), RURIS, STIHL, Honest General Trading (brandul Evotools)
  • panori fotovoltaice: Darcom Energy, Honest General Trading
  • acoperiÈ™ solar (METIGLA)
  • invertoare, dispozitive de stocare energie, accesorii: Ergo Solar (Polonia), Darcom Energy
  • produse È™i soluÈ›ii smart home: Somfy, Homplex, Salus Control, Steinel, SCS Sentinel (FranÈ›a)
  • materiale de construcÈ›ii ecologice: Meesenburg, Ortosil, Procema Perlit, Temad
  • unelte de zugrăvit, vopsea, materiale auxiliare pentru construcÈ›ii: Temad, Schuller
  • produse sanitare, mobilier pentru baie: Honest General Trading (brandul Evosanitary), Kuchinox (Polonia), Mongardi (Italia)
  • mobilier, design: IDEA Group (Italia), Aosom (Italia), Mongardi (Italia)
  • echipamente de protectie: Update Advertising
  • colectare selectivă deÈ™euri, reciclare: Recicleta
  • servicii de ridicare È™i manipulare marfă: Vectra Eurolift Service
  • servicii de marketing È™i performance marketing: Gun Media
  • AgenÈ›ia Poloneză de InvestiÈ›ii È™i ComerÈ› (The Polish Investment and Trade Agency) va avea un pavilion cu 6 - 7 expozanÈ›i din Polonia
  • Venue Partener: Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti
  • Refreshment Partener: Coca-Cola
  • Hostess Partner: Mediamodels
  • Wine Partner: Caii de la Letea
  • Catering Partner: Happy Friday
  • Partener de răcorire: Siviero Maria

Lista expozanților este in curs de actualizare și se poate consulta aici: https://expo-diy.com/expozanti/

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/ sau achiziționează un pachet de partener (Green, Smart sau Home). Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

Interesul major din partea expozanÈ›ilor de la prima ediÈ›ie, cât È™i dorinÈ›a exprimată de alte companii în a expune produse în cadrul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, a contribuit la decizia ca expoziÈ›ia să se desfășoare într-un spaÈ›iu mai generos, la Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti – sala AN È™i Holul Rectoratului, din Splaiul IndependenÈ›ei, nr. 313, sector 6, BucureÈ™ti.

Într-un spaÈ›iu expoziÈ›ional cu o suprafață totală de aproximativ de 3.000 de mp, expoziÈ›ia din cadrul Universității Politehnica din BucureÈ™ti va aduna cca. 100 de standuri, ce include È™i un spaÈ›iu exterior dedicat caravanelor demonstrative, panourilor fotovoltaice È™i solare È™i altor soluÈ›ii care se pretează a fi expuse în exterior.

Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti (UPB) este cea mai mare È™i prestigioasă universitate tehnică din È›ară. Cu o suprafață de peste 100.000 de mp, UPB are cel mai mare È™i modern campus universitar din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  InvitaÈ›ie pentru buyeri, constructori, arhitecÈ›i È™i designeri la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home (28 – 29 iunie, Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti)