Lectură de 2 minute

12 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Invitație la expoziția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech (26 – 27 octombrie 2022) pentru buyerii de tehnologie, echipamente și servicii din retail, eCommerce și industria FMCG

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 26 – 27 octombrie 2022, va avea loc EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată exclusiv tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, unde sunt așteptați să participe specialiștii în achiziție de tehnologie și echipamente din sectoarele retail, eCommerce și industria FMCG. Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat – București.

Sursa foto: EXPO RETAIL 2022

Expoziția EXPO RETAIL 2022 – Smart Green & Tech va avea disponibile tehnologii, echipamente, soluții și servicii pentru retail, eCommerce și industria FMCG și pentru companii, în general, și reprezintă o oportunitate de a vedea noutăți și inovații din domeniu în vederea unor upgrade-uri pe tehnologie și echipamente sau în vederea implementării unor servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților.

Buyerii profesioniști din retail, eCommerce și industria FMCG participă gratuit la eveniment și se pot înregistra aici: www.expo-retail.com/vizitatori, dacă se încadrează în profilul:

  • technical buyeri
  • directori IT
  • directori de achiziții
  • purchasing manageri
  • manageri de calitate
  • supply chain manageri
  • directori de dezvoltare
  • directori de marketing
  • owneri de business
  • alți manageri care decid achiziția de tehnologie

La EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, sunt așteptați peste 300 de astfel de manageri, care se încadrează în profilul de mai sus. Pentru două zile, EXPO RETAIL 2022 va fi cel mai important hub de business din această nisă.

Primii parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Primii parteneri și expozanți ai evenimetului EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech sunt: cora România – RETAIL Partner, Cargus – partener SMART și expozant, Plin Tech, COMARCH și Gun Media – parteneri TECH și expozanți, Vectra Eurolift Service, Recicleta (un program Viitor Plus), TOMRA și Green Ambalaje – parteneri GREEN și expozanți, iar Smart ID Dynamics, BIODEGRA, FEPRA, Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA), QInstore Radio, Gun Media și Glove sunt, de asemenea, expozanți.

Domeniile Sâmburești este wine partner, iar Aqua Carpatica este refreshment partner al EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech.

Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte, expoziția având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui standuri pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Invitație la expoziția EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech (26 – 27 octombrie 2022) pentru buyerii de tehnologie, echipamente și servicii din retail, eCommerce și industria FMCG