Lectură de un minut

16 Jan 2017 - Știri și Noutăți

IKEA anunta deschiderea celui de-al doilea magazin din Romania

Abonează-te pe  

Compania IKEA anunta ca a obtinut Planul Urbanistic Zonal pentru a putea deschide a doua unitate din Capitala.

Compania IKEA se apropie de deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti, dupa ce a obtinut Planul Urbanistic Zonal (PUZ) de la Primaria Generala a Capitalei.

Cea de-a doua unitate IKEA din Romania va avea o suprafata de aproximativ 37.000 de metri patrati si va cumula o investitie de 80 de milioane de euro. Aceasta va fi situata pe bd. Theodor Pallady, nr. 57, din Bucuresti. Estimarile de finalizare sunt pentru 2018.

Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA South-East Europe a declarat: „Ne bucuram sa vedem progresul planurilor de expansiune din Romania si acest lucru se datoreaza eforturilor colegilor nostri din echipa de Property and Expansion. (...) Urmatorul pas este sa depunem documentatia pentru autorizatia de constructie si, prin aceasta, sa ajungem mai aproape de data de deschidere pe care ne-o dorim pentru al doilea magazin IKEA din Romania: finalul anului 2018”.

Grupul suedez este prezent in tara inca din 2007, cu o singura locatie, situata in nordul Capitalei, langa zona comerciala Baneasa. Pe lista inaugurarilor viitoare se inscriu si judetele Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, pentru perioada 2020-2021.

Sursa foto: pixabay.com

Citeste si:
Leroy Merlin a trecut la programul de vară. Până la ce oră vor fi deschise magazinele
Leroy Merlin a trecut la programul de vară. Până la ce oră vor fi deschise magazinele
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA anunta deschiderea celui de-al doilea magazin din Romania