Lectură de 3 minute

07 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Investiție majoră a HELL ENERGY în România a fost finalizată: producătorul de băuturi energizante a inaugurat noul depozit logistic din Ungheni

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

HELL ENERGY, companie de băuturi energizante din România, a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni - Mureș, a căror investiție, demarată la începutul anului 2022, a fost de 18 milioane de euro. 

Sursa foto: Hell Energy

Noua investiție face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piața locală, cu peste 49,1% cotă de piață și 85% distribuție numerică. Prin construirea noului depozit logistic HELL ENERGY își va dezvolta capacitatea de distributie și va eficientiza comenzile, prin reducerea timpului de livrare către partenerii-distribuitori de pe întreg teritoriul României.

După 17 ani de activitate pe piața locală, a venit momentul să ne extindem și să eficientizăm capacitatea de depozitare și distribuție, dar suntem fericiți și să avem propriul sediu pentru echipa locală. În perioada viitoare ne pregătim pentru extinderea produselor din gamele HELL ICE COFFEE și XIXO pe piața din România.

Micșunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România

Pe lângă contribuția la dezvoltarea economică a regiunii și reconfirmarea angajamentului companiei pentru piața și comunitatea locale, investiția HELL ENERGY din Ungheni, va oferi tinerilor din zonă posibilitatea de a se forma și descoperi profesional, pe măsura dezvoltării regionale a business-ului. În cadrul HELL ENERGY România, noua investiție va genera noi locuri de muncă, la care se vor adăuga cele create pe orizontală.

Proiectul recent încheiat este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de parteneri-distribuitori HELL ENERGY din toată țara.

În 2022, HELL ENERGY a avut un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE). La nivel valoric, pe piața din România, activitatea HELL ENERGY a generat în 2022 o cifră de afaceri de 64 milioane de euro.

HELL ENERGY se află printre brandurile de larg consum la nivel global, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia. HELL ENERGY a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, QUALITY PACK, echipată cu tehnologie ultramodernă. În 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globală care îl are în prim-plan pe Bruce Willis, ambasadorul brandului. Datorită inovației continue în ceea ce privește portofoliul de produse, în 2019, brandul a lansat o nouă categorie de produse pe bază de cafea și lapte, HELL ICE COFFEE. Business-ul HELL ENERGY se bazează pe doi piloni: băuturi cu o calitate superioară și un raport calitate-preț bun.

Citeste si:
Festival de ciocolată în București: când are loc și ce producători vin
Festival de ciocolată în București: când are loc și ce producători vin

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investiție majoră a HELL ENERGY în România a fost finalizată: producătorul de băuturi energizante a inaugurat noul depozit logistic din Ungheni