Lectură de un minut

04 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Investitie in modernizarea productiei pentru Farmec

Abonează-te pe  

Cel mai mare producator roman de cosmetice, Farmec, mentioneaza o investitie pentru 2017 de mai mult de 650.000 de euro in modernizarea proceselor si tehnologiilor de productie, informeaza wall-street.ro.

 

Farmec S.A. este o companie cu capital 100% romanesc, anul trecut marcandu-se 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital.

Reteaua de magazine are in portofoliu opt magazine Farmec si 13 Gerovital.

Mircea Turdean, director general Farmec, a fost citat de aceeasi sursa: „Sunt doua elemente care stau la baza strategiei noastre de business si care ne-au ajutat sa setam tendintele industriei locale de cosmetica. Am mizat pe inovatie in fiecare etapa de dezvoltare a produselor noastre: concept, selectarea ingredientelor active si dozarea optima a acestora, alegerea ambalajelor ergonomice si sigure in utilizare, perfect adaptate formularilor lor. Acest fapt ne-a permis, intr-un ritm extrem de alert, sa lansam game intregi de produse de maxima eficienta, care sa ne consolideze pozitia de lider local de cosmetice. Este un statut pe care, il vom reconfirma si in 2018 prin planurile noastre de dezvoltare”.

Retail jobs

Citeste mai mult aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investitie in modernizarea productiei pentru Farmec